T

Yüzbaşı
30 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Toshiba Portage z930 Kilitli Sabit Disk Sorunu
Toshiba Portage z930-13V model cihazı formatlayamama ve de repair edememe sorunu yaşıyorum. Bilgisayarda windows 8.1 yüklüydü. Peder dün takılırken nolduysa bilmiyorum cihazda birşeyler olmuş ve babamda repair tuşuna basmış. O dakikadan beri cihaz "Toshiba Leading Innovation" ekranında takılı şekilde duruyor. Cihaza hiçbir hükmüm yok.

Normalde Toshiba cihazlarda Recovery bölüntüsüne girebilmek için bilgisayarı açarken "0(Sıfır)" tuşuna basınca SSD içindeki bölüntüye ulaşıp oradan rahatça sorunu giderme şansınız olabiliyor. Fakat ben bu işlemi yapmaya çalıştığımda cihaz hiçbir yanıt vermiyor. Bu olmayınca ben de USB belleğe UEFI Windows 8.1 kurup cihazdaki sıkıntıyı bunun üzerinden çözmeye çalıştım bunu yapmaya çalıştığımda bilgisayarı tamir etme seçeneğini seçtiğim zaman bana "bu sabit sürücü kiliti, kiliti açtıktan sonra tekrar deneyin diyor."

Bu hataya baktığım zaman hatanın çözümünün Windows açıldıktan sonra command prompttan "unlock c" komutu ile çözüldüğünü gördüm fakat ne yazık ki windows boot edemediği için bu seçeneği uygulama şansım kalmıyor. Aynı şekilde format atmaya çalıştığımda bilgisayarda takılı olan SSD ve bölüntüleri gözükmüyor. Fakat BIOS üzerinde SSD okunuyor. Anladığım kadarıyla SSD kilitli olduğu için format atmamı da engelliyor. Şu an hiçbir şey yapamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
T
9 yıl
DH Forum telefon değiştirme
Sisteme kayıtlı telefon numarası nasıl değiştiriliyor. 2 gündür sayısız denemem oldu bir sonuç alamadım. Burada konu açıyorum adminler konuyu silip bir link yolluyorlar. Yolladıkları linke giriş yetkim olmadığı için hiçbirşey yapamıyorum. Bunu admine mesaj olarak attığımda geri dönüş olmuyor.

İkinci el forumuna konu açmak istiyorum. Telefon numaram güncel olmadığı için açamıyorum.

Allah aşkına birisi yol göstersin.

Herkse saygılar, iyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.