K

Yarbay
28 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Anadolu Aöf üç ders sınavı mağduriyeti hk.
arkadaşlar merhaba,

bahar döneminden sonra 2 dersim kalıyor mezuniyete.

malumunuz; kaldığınız dersleri üç ders sınavının yapılacağı yıl almış ve kalmış olmanız gerekiyor. ama ben daha önceki yıllarda alıp kaldığım için bu sene yapılacak sınava giremiyorum.

gerek aöf'ün facebook sayfasında gerek forumlarda benimle aynı durumda olan kişileri gördüm.

halbuki i·stanbul açıköğretimde herhangi bir dönemde alınıp kalınmış olması yeterli.

kdk, ci·mer ve üniversite yönetiminin mail adresine bu konuyla alakalı aşağıdaki yazıyı gönderdim, sizlerde gönderirseniz belki sesimizi duyar bu sorunu çözerler.

quote:

sayın yetklii;

bahar dönem sonu sınavlarından sonra 2 dersim kalacak. bu dersleri önceki yıllarda aldım ve kaldım. ancak üç ders sınavı yönetmeliğindeki şu maddeden dolayı;

sınavın yapılacağı öğretim yılında kayıt yaptırmış olduğu derslerden; bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra "üç ders sınavı"na girme hakkı tanınır:

mezuniyete üç ders sınavına giremeyeceğim ve 2 ders için bir dönem daha beklemek zorunda kalacağım.

halbuki i·stanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi; tüm dönemlerden en fazla üç başarısız (ff) harf notu bulunan öğrenciler, mezuniyete üç ders sınavına girebilir.

yönetmelikteki bu madde ile öğrencilere kolaylık sağlamaktadır. aynı kolaylığın anadolu üniversitesinin tarafından sağlanmasını, ve yönetmelikte *tüm dönemlerden en fazla üç başarısız (ff) harf notu bulunan öğrenciler, mezuniyete üç ders sınavına girebilir. şeklinde değişikliğe gidilmesini talep ediyorum.

eki·: i·stanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi üç ders sınavı yönetmeliği
http://auzef.istanbul.edu.tr/2018/07/26/mezuniyete-uc-ders-sinavi-basvuru-kosullari-ve-aciklamalar/
K
11 yıl
Üniversite Tercih Yardımı
Arkadaşlar merhaba,

Kardeşim Üniversite seçimi yapacak, aklında olan bölümler, almış olduğu puanlar ve sıralama türleri şu şekilde;

YGS4 403

Tm1 375

Tm2 390

Tm3 406

Tm2 Sıralama 34000

Tm3 Sıralama 24000

İstanbul'da olan bir devlet üniversitesini düşünüyoruz.

Kendi istediği bölümler;

İstanbul ve Marmara Üniversiteleri

Kamu Yönetimi

İktisat

İşletme

İlahiyat.

Yardımlarınızı bekliyoruz, İyi forumlar.
K
11 yıl
Ocp \u0026 Photo Ink Karşılaştırma
Arkadaşlar Merhaba,

http://forum.donanimhaber.com/m_59477536/tm.htm

Konuyu takip edenleriniz/inceleyenleriniz bilir 1 yılı aşkın bir süredir Canon MG 5350 cihazı Dolan kartuş ve Ocp mürekkep ile kullanıyorum. Orjinal kartuşlarını hiç açmadım. İlk anından itibaren Dolan kartuşlar ile kullandım.Ve şu ana kadar en ufak bir sorun çıkarmadı cihaz. Kafa temizleme dahi yapmadım şu ana kadar. Ocp mürekkep'ten de memnunum. Yarım litreye yakın'da 4 kartuşun mürekkepi duruyor.

Bursa Kartuş'tan Yaşar bey sağolsun, Yeni Mürekkep satışa çıkardıklarını ve iddialı olduklarını istersem numune göndereceklerini söyledi. Bende kabul ettim ve ertesi gün numune mürekkepler geldi.

Karşılaştırma yapmak adına, Ocp mürekkep ile 2 farklı fotoğraf bastım, ardından yedek dolan kartuşlara Photo ınk mürekkeplerden doldurarak aynı fotoğrafları bastım.

Bastığım resimleri, ve orjinal dosya'yı aşağıda paylaşıyorum.

Benim izlenimlerim;

Photo ink mürekkep'te renk tonları Ocp'ye göre orjinal imaja daha yakın.


Mürekkeplerin en beğendiğim yanı ise Ten renklerini Epson'un 6 kartuşlu modellerindeki gibi tonları orjinal imaja daha yakın bastı.

Karşılaştırma yapmak adına Ocp ve Photo Ink mürekkep ile basmamı istediğiniz mürekkep varsa konu üzerinden paylaşırsanız basabilirim.


Orjinal Fotoğraf;

< Resime gitmek için tıklayın >

Ocp ve Photo Ink mürekkeple basılmış ve Canon Mg 5350'de 600 dpi ile taranmış örnekler;

< Resime gitmek için tıklayın >



Orjinal fotoğraf;

< Resime gitmek için tıklayın >

Ocp ve Photo Ink mürekkeple basılmış ve Canon Mg 5350'de 600 dpi ile taranmış örnekler;

< Resime gitmek için tıklayın >


İyi forumlar.

K
11 yıl
Hyundai ve Kia Çin\u0027deki 175 bin aracını geri çağırıyor.
Hyundai ve Kia otomobillerini geri çağırıyor

< Resime gitmek için tıklayın >



Hyundai ve Kia Çin'deki 175 bin aracını motor arızası nedeniyle geri çağırdı



Güney Kore menşeli otomobil üreticileri Hyundai ve Kia, fren lambası anahtarındaki arıza nedeniyle Çin´deki 175 bin aracını geri çağırdı.

Çin Kalite Gözlem, İnceleme ve Karantina İdaresi, "Pekin Hyundai Motor"un 9 nisan 2010 ile 6 ekim 2011 tarihleri arasında üretilmiş 121 bin 835 IX35 modelini geri çağırdığını açıklandı.

Çin´de iki firma ile ortak girişimle üretim yapan "Dongfeng Yueda Kia"nın ise 8 Haziran 2010 ile 15 ekim 2011 tarihleri arasında yapılan 53 bin 897 Sportage modelini geri çağırdığı bildirildi. İki markanın da arızalı parçaları ücretsiz olarak değiştireceği açıklandı.

Kaynak:http://www.otomobilsayfasi.com/haber/hyundai-ve-kia-otomobillerini-geri-cagiriyor/336780#ixzz2TC2EVLUV
K
11 yıl
Axess\u0027ten SON DAKİKA! 25 TL chip-para hediye!
< Resime gitmek için tıklayın >

30 Nisan'a kadar akaryakıt, market ve kuyum dışında yapacağınız toplam 750 TL alışverişe 25 TL chip-para hediye! Katılmak için SON yazıp, 4566'ya gönderin.

Kampanya detayları:


Kampanya 19-30 Nisan 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
Akaryakıt, market ve kuyum hariç, Axess üye işyeri olsun olmasın, tüm sektörlerde yapacağınız, tek seferde 50 TL ve üzeri, toplam 750 TL alışverişinize 25 TL CP hediye edilecektir.
Kampanyadan Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess Exi26, Free ve Neo asıl/ek ve sanal kart sahipleri faydalanabilir.
25 TL chip-para kazanmak için; Akbank bireysel kredi ve banka kartlarınızla toplam 750 TL harcama yapmalısınız. Chip-para ödülü toplamda 750 TL alışveriş tutarına ulaştığınız kartınıza yüklenecektir.
Kampanya koşullarını yerine getirmeniz durumunda chip-para ödülünüz 7 Mayıs’ta kartınıza yüklenecektir. Chip-para’ların son kullanım tarihi 14 Mayıs’tır.
Kampanya kapsamında en fazla 25 TL chip-para kazanabilirsiniz.
Ticari kartlar, mail-order, yurtdışında yapılan işlemler, nakit çekim ve türevi işlemler, anlık veya talimatlı fatura, vergi, fon ve sigorta ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan faydalanmanız için, Akbank sistemindeki cep telefonunuzdan SON yazarak 4566’ya SMS göndermeniz gerekmektedir. SMS tutarı (KDV ve ÖİV dahil); Turkcell aboneleri için 0.65 TL, Avea aboneleri için 0,50 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
Free kart sahipleri, FREESON yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566’ya SMS göndererek 1,9 TL ücretle kampanyaya dahil olabilir.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

K
11 yıl
Efsane kasa Toyota Corolla incelemesi
Arkadaşlar çok samimi bulduğum bir inceleme, izlemenizi tavsiye ederim.

Videoyu izlemek için tıklayınız
K
11 yıl
Toyota Verso, şık tasarım ve çok yönlü yaşam alanıyla yenilendi


Toyota’nın 2013 yılı ürün atağının temsilcilerinden Verso, yepyeni bir tasarım ve güncel donanım seviyesiyle yenilenerek Mart ayından itibaren pazara sunuluyor. Yenilenen Verso, Toyota’nın “Keen Look - Keskin bakış” ve “Under Priority - Öncelikli” tasarım anlayışı ile şimdi daha dinamik ve çekici bir görünüme sahip.


Kadrosunda Türk mühendislerin de bulunduğu bir ekip tarafından Avrupa’da tasarlanan ve Toyota Türkiye Adapazarı Fabrika’sında üretilecek olan Yenilenen Verso, geliştirilmiş geniş ve kullanışlı iç hacmi ile aile otomobili kimliğini vurgularken, Toyota’nın takdir gören kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik özelliklerini taşımaya devam ediyor. Çok yönlülük, genişlik ve pratik kullanım detayları düşünülerek kapsamlı bir değişimden geçen Verso’da yüzde 40’ı görünüm ve yüzde 60’ı sürüş özelliklerine yönelik 470’ten fazla parça değiştirildi.



Yenilenen Verso Dinamik Tasarımıyla, Auris’in izinden gidiyor




Önde daha büyük Toyota logosu, yenilenen tampon, ön ızgara, far tasarımı ve krom çerçeveli entegre sis farlarıyla Yenilenen Verso, şimdi çok daha güçlü ve agresif bir görünüme sahip. Ön tasarımda giriş seviyesinden itibaren saten siyah ve krom detaylar içeren Yenilenen Verso, üst versiyonlarında sunulan Xenon ve gündüz yanan LED farlar ile de en şık aile otomobilleri arasında yerini alıyor. Aerodinamik olarak da daha etkili sonuçlar elde etmek üzere tasarlanan Yenilenen Verso’da, daha küçük ve sinyal lambaları entegre edilmiş otomatik katlanabilir yan aynalar kullanıldı. Verso’da ayrıca, yeni tasarım 16 inç ve ilk defa sunulan 17 inç’lik sportif alüminyum alaşım jantlar dikkat çekici unsurlar olarak öne çıkıyor. Yeni arka tampon tasarımı da Yenilenen Verso’nun genişliğine vurgu yaparken, arka stop lambaları renk değişim özelliğine sahip. Uzunluğu 20 mm artarak 4460 mm’ye ulaşan Yenilenen Verso şimdi güçlü ve sofistike tasarımıyla göz dolduruyor. 2780 mm ile sınıfının en iyi dingil mesafesine sahip olan Yenilenen Verso, 975 mm’ye ulaşan 2. sıra koltuk aralığı ile de benzersiz konfor sunuyor.



Kalite, çok yönlü kullanım ve keyifli sürüş Yenilenen Verso’da

Sportif ve çekici bir aile otomobiline dönüşen Yenilenen Verso’nun iç mekanı da beklentilere göre yeniden şekillendirildi. Aile odaklılık, ergonomik verimlilik ve sağlamlık temelleri üzerine yapılandırılan Yenilenen Verso’nun geniş iç mekanında gerçek lüks ve yüksek kalite hissi sunuluyor. Zekice dizayn edilen iç mekan segment standartlarının çok üzerinde. Çok yönlü kullanım sunan Yenilenen Verso’da 32 farklı oturma seçeneği sunulurken, 2.sıra koltuklar daha fazla hareket ettirilebiliyor. 7 koltuklu Easy Flat sistemi ile 2. sıra koltuklar da yatırılarak tamamen düz bir yükleme alanı oluşturulabilirken, 3’ncü sıra koltukların yatırılmasıyla bagaj kapasitesi 484 litreye çıkabiliyor. 7 koltuklu modellerinde bagaj tabanı altında 6 adet 1,5lt. şişe alacak kadar bir depolama alanı da bulunuyor. İki bölmeli torpido gözü ise 1,5 lt şişe alabilecek soğutmalı üst bölme ve 8,2 lt’lik ışıklandırmalı bir alt bölmeye sahip. Geniş orta ön konsol ve yan kapı cepleri, koltuk arkası saklama gözleri, bardak konulabilecek katlanabilir masa, ön yolcu koltuk altında sürgülü eşya saklama bölmesi, 2.sıra koltuk altı saklama bölümleri, katlanıp kaldırılabilen bagaj gizleme perdesi, başüstü konsolu ve sürücü ve ön yolcu için cep telefonu vb. saklamak için cepler, sürücünün arka koltukları görebilmesini sağlayan iç gözlem aynası Verso’nun tasarım detaylarından bazıları.



Sürücü odaklı bir yaklaşımla geliştirilen kokpit tasarımının yanında yolcuların konforunun da en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Yenilenen Verso’da, ön konsol şimdi renk uyumu ve işçilik detayları ile benzersiz görünüm sunuyor. Uzun mesafelerde konforlu bir sürüşe olanak veren yükseklik ve derinlik ayarlı deri direksiyon simidi, yanlardan destekli koltukları, kalite hissini güçlendiren yeni kumaş-deri koltuk döşemeleri, çift bölgeli otomatik klima ve ön konsol ile kapı kollarındaki saten krom kaplamalar Yenilenen Verso’da ayrıntıya verilen önemin bir başka göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Yenilenen Verso’da sunulan en dikkat çekici özelliklerinden biri olan 2340x1280 mm boyutundaki Skyview cam tavan da otomobilin ferah hacmine olumlu bir katkı yapıyor. Elektrikli perdeli olan Skyview, kademeli olarak açılıp kapanabiliyor.



Geliştirilmiş süspansiyon, artırılmış gövde mukavemeti ve sessiz sürüşü artırıcı yalıtım detayları ile Yenilenen Verso’da konforlu sürüş olanağı sunulurken, güvenlik donanımları da en üst seviyede düşünülmüş. Yenilenen Verso’da sürücü diz hava yastığı da dahil olmak üzere 7 hava yastığı, ayak frenden çekildiği andan itibaren 2 saniye boyunca kaydırmayı önleyen Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC), Direksiyondan Destekli Araç Denge Kontrol Sistemi (VSC+), Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi (TRC) ve Otomatik Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control) gibi güvenlik donanımları sayesinde EuroNCAP 5 yıldızı güvenle devam ettiriyor.



Yenilenen Verso’da Toyota Touch multimedya ile yolculuklar da artık çok keyifli. Direksiyondan kumandalı AM/FM radio, CD/ MP3 çalar, Bluetooth ile kablosuz cep telefonundan görüşme yapma, cep telefonundan müzik dinleme ve çalma listesinden seçim yapabilme, araç bilgisi, USB girişi ile iPod vb mobil cihazlara bağlantı ve şarj imkanı, entegre geri görüş kamerası özelliklerini içeren 6.1 inçlik renkli dokunmatik ekranıyla “Toyota Touch” Yenilenen Verso’da da eğlenceli sürüşü hayata geçiriyor.

Yenilenen Verso’da opsiyonel olarak sunulacak “Touch&Go Plus” multimedya sisteminde sunulan ileri navigasyon sisteminde gelişmiş trafik bilgileri öne çıkıyor. Bunun yanısıra Touch&Go Plus mobil telefon üzerinden Bluetooth aracılığıyla Google arama motoruna bağlanabilirken, ekran üzerinden SMS alma ve gönderme, USB tabanlı fotoğraf görme ve belki de en dikkat çekici yeniliklerden biri olarak ses komut sistemi özelliğini de sunuyor. Touch&Go Plus’a yüklenebilen en yakın benzin istasyonu, en ucuz yakıt, hava durumu tahmini, eko-sürüşe yardımcı olan “bir bardak su” gibi Toyota uygulamaları ile Verso’da yolculuklar daha keyifli hale geliyor.

Düşük Yakıt Tüketimi

Türkiye’de satışa sunulacak olan 1,6 lt Valvematic benzinli modellerinde Comfort Extra, Elegant, Premium ve Premium Navi olmak üzere 4 farklı donanım seviyesinin sunulduğu Yeni Verso, 6 ileri şanzıman ile donatıldı. 132 PS güce sahip 1,6 Valvematic benzinli motorlar birleşik 6,6 lt/100 km yakıt tüketimi ve 154g/km CO2 salım değeri ile 160 Nm torka sahip.

Yeni Verso, 55 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla Mart ayında Toyota Plazalar’da.
K
11 yıl
HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz!
http://www.isbank.com.tr/content/TR/Bizi_Taniyin/Bizden_Haberler/Detay/PTT_%96_Is_Bankasi_isbirligiyle_HGS_almak_artik_daha_kolay_-562-3041.aspx

İnternet şubesi > Başvurular>HGS Sekmesinden Tamamen ücretsiz olarak talep edebilirsiniz.
K
11 yıl
SuperOnline Yalın ADSL Hk.
Arkadaşlar,
Superoline avcı Adsl kampanyası ile TTNet'den 8 ay önce Superonline'ye geçiş yaptım ve bu 8 ayda Superonline'dan çok memnun oldum.

Şu sıralar Yalın adsl Superonline'dada hizmete geçti diye birkaç reklam gördüm.
Mail attım geri dönüş olmadı.

Simdi Bizde Fiber yok adsl olarak kullanıyorum, bu bağlamda Turk telekom'a ait olan sabit hattımı superonline'ye taşıyabilirmiyim?

Sabit ücret var mı? Ne kadar?

Teşekkürler.
K
11 yıl
TEB Bonus \u0026 World Kampanyaları - Ana Konu
Arkadaşlar bildiğiniz üzere TEB'in Lisans bankaları olan Yapı Kredi ve Garanti Bankası hariç Kendi Kartları olan Teb Bonus ve Teb World Karta muhteşem puan/taksit kampanyaları oluyor, konuyu sürekli güncel tutmak üzere, ilgili kampanyaları bu konu altından paylaşacağım.


Öncelikle Başlamış ve bitmekte olan bir kampanya mevcut, Teb world ve Teb Bonus Kartlarla 5*75 TL alışverişe 50 TL Bonus/WorldPuan veriliyor ve bu kampanyalar Yapı kredi'nin Opet akaryakıt, Garanti Bankasının Po Kampanyası ile birleşiyor, bu kampanyalar için konu altında mesaj yazmayalım, ilgili konular mevcut oradan devam edelim...



Sanal Kart Kullanan 10 TL Bonus/Worldpuan Kazanıyor!
Sanal Kartınız'la tek seferde 250 TL veya üzerinde yapacağınız ilk harcamada 10 TL Bonus / Wolrdpuan kazanın! Hemen TEB İnternet Şubesi’ne girin, Sanal Kartınız'ı oluşturun, fırsatı kaçırmayın!
Kampanya Detayları:

Kampanya 22 Ekim – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Müşteriler kartlarıyla yapacakları tek seferde ilk 250 TL ve üzeri tek çekim veya taksitli alışverişten 10 TL puan kazanacaklardır.
Kampanyadan kazanılan puanlar ilk 250 TL'lik işlemi takip eden ayın 10’unda asıl karta yüklenir, 10 gün içinde kullanılmadığı takdirde geri alınır.
İşlem tutarının minimum 250 TL olması gerekmektedir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en çok 10 TL puan kazanabilir.
Tüm sektörler kampanya dahilindedir.
Üye işyeri zorunluluğu yoktur.
Ek kartların yaptığı harcamalar da asıl kart harcaması olarak dikkate alınacaktır.
Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Nakit avans işlemleri kampanyaya dahildir.
Kampanyadan ilk defa TEB Kredi Kartı'yla sanal kart oluşturacak müşteriler faydalanabilir. 22 Ekim 2012 tarihinden önce TEB Kredi Kartı'ndan sanal kart oluşturan müşteriler, kampanyadan faydalanamayacaktır.

http://www.teb.com.tr/Bireysel/sanalkart-kampanyasi.aspx

Sinema ve Tiyatro Biletinizin %50'si TEB'den!

TEB Bonus veya TEB Worldcard'ınızla hafta içi yapacağınız toplamda 100 TL'lik harcamanıza, hafta sonu sinema ve tiyatro biletinizin %50'si TEB'den hediye!


Kampanya Detayları

Kampanya 06/02/2012 tarihinden itibaren geçerlidir.
Hafta içi 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimizin hafta sonu alacağı sinema ve tiyatro bileti için %50 indirim ekstresine yansıtılacaktır.
Bu indirimden yararlanmak için mutlaka bir önceki hafta içi 100 TL ve üzeri alışveriş yapılması gereklidir.
Sinema ve tiyatro biletinin hafta sonu alınması gereklidir.
1 ay içinde en fazla 50 TL’lik indirim kazanılabilir.
Hafta içi Cuma 24:00'e kadar toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, hafta sonu Pazar 24:00'e kadar yapacakları sinema ve tiyatro biletlerinden %50 indirime hak kazanacaktır.
Kampanyaya sadece satış ve taksitli satışlar dahil olup, nakit çekimler dahil değildir.
Kampanya tüm TEB Bonus ve TEB Worldcard'larda geçerlidir (Sanal kartlar kampanya kapsamı dışındadır.)
Ek kartlar kampanyaya dahildir.
Kampanya kart bazında geçerlidir.

http://www.teb.com.tr/Bireysel/sinema-tiyatro-indirimi.aspx


TEB WORLD CARD KAMPANYALARI

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


6 Aralık 2012 - 2 Ocak 2013 tarihleri arasında Worldcard ile Real'de yapılan 3 adet 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 40 TL indirim.





< Resime gitmek için tıklayın >

6 Aralık 2012 - 3 Ocak 2013 tarihleri arasında Worldcard ile Metro mağazalarından tek seferde yapılan 3 adet 300 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 50 TL, 3 adet 1000 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 100 TL Wordlpuan hediye!
Yeniçarşım %10 WP kampanyası

< Resime gitmek için tıklayın >
Kampanya şartları;[/b]

1 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yenicarsim.com'dan, Yapı Kredi kredi kartları, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlerde geçerli olup,
%10 Worldpuan kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 125 TL olacaktır.
%10 Worldpuan kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir.
Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür.

Şok Market Toplam 150 TL harcamaya 15 TL Worldpuan!
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Kliksa %10 WP Kampanyası

Kampanya detayları;

4 - 17 Aralık 2012 tarihleri arasındawww.kliksa.com 'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli işlemlerde geçerlidir.
Kampanyadan kazanılacak Worldpuan tutarı en fazla 200 TL olacaktır.
%10 Worldpuan kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir.
Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kazanılan Worldpuan'lar 22 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 2 Ocak 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 3 Ocak 2013 itibari ile geri alınacaktır.
Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.


< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Worldcard'dan Yılbaşında Yurtdışı Harcamalarınıza İndirim!
TEB Platinum Worldcard/TEB Titanium Worldcard/TEB World Signia MasterCard ile 26 Kasım - 23 Aralık tarihleri arasında 1.000 TL harcayın, yılbaşında yurtdışında yapacağınız 100 USD ve üzeri tüm harcamalarınıza %10 İndirim kazanın!

Kampanya Detayları:


1.000 TL harcamanın 26 Kasım - 23 Aralık tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.
Harcama şartını yerine getiren müşterilerimizin 24-25-26-27-28-29-30-31 Aralık tarihlerinde yaptıkları yurtdışı harcamalarına %10 indirim verilecektir.
İndirimler 15 Ocak 2012 tarihinden itibaren dönem içi işlemlere yansıtılacak olup, takip eden ilk ekstrede görüntülenebilecektir.
Kampanya sadece yurtdışı işlemlerde ve internet üzerinden yapılan yurtdışı alışverişlerde geçerlidir. Nakit çekim işlemleri kampanyaya dahil değildir.
%10 Restoran Worldpuan kazanılan harcamalardan ayrıca %10 yurtdışı indirimi kazanılamaz. (TEB Titanium Worldcard için geçerlidir.)
%10 otel/restoran indirimi kazanılan harcamalardan ayrıca %10 yurtdışı indirimi kazanılamaz. (TEB World Signia MasterCard için geçerlidir.)
En az 100 USD ve üzeri işlemlere indirim verilecektir.
Her müşteri kampanyadan maksimum 100 USD indirim kazanabilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır.

http://www.tebworld.com/kampanyalar/yilbasi-kampanyasi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
OPET Kampanyası

Kampanyaya katılan World üyesi OPET ve SUNPET akaryakıt istasyonlarından 20 Kasım 2012 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet tek seferde 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan TEB Worldcard sahipleri, 01-10 Ocak 2013 tarihleri arasında bir daha World üyesi OPET istasyonlarından minimum 30 TL akaryakıt alımı yaptığında 30 TL indirim kazanıyor!


Kampanya Detayları


Kampanyaya katılmak için kart sahibi, "OPET" yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını SMS ile 3160'a SMS göndermelidir. SMS gönderimi ile kampanyaya son katılma tarihi 31 Aralık 2012'dir.
Kampanya kapsamında işlemlerin World POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir.
Kazanılan indirimler 19 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yansıtılacaktır.
01-10 Ocak 2013 tarihleri arasında World üyesi OPET istasyonlarından minimum 30 TL değerinde akaryakıt alımı yapmayan müşterilerin kredi kartlarına indirim yansıtılmayacaktır.
Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır.
Her müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve en fazla 30 TL indirim kazanabilir.
Kampanyaya Otobilim işlemleri, Worldpuan ve business kartlar ile yapılan alışverişler dahil değildir.
Alışverişin iadesi durumunda kampanya imkanları geçersiz olacaktır.

http://www.tebworld.com/kampanyalar/opet-kampanyasi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
Gezisitesi.com Kampanyası

16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasından Gezisitesi.com'da TEB Worldcard'a özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL Worldpuan. Üstelik peşin fiyatına 12 fırsatıyla!

Kampanya Detayları:

Kampanya kapsamında 16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 50TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 50 TL olacaktır.
Kazanılan Worldpuan'lar 22 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan?ların son kullanma tarihi 02 Ocak 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan?lar 03 Ocak 2012 itibari ile geri alınacaktır.
Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Gezisitesi.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/gezisitesi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
Evmanya.com Kampanyası



16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında Evmanya.com' da TEB Worldcard?a özel 200 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL Worldpuan kampanyası! Üstelik peşin fiyatına 12 fırsatıyla!

Kampanya Detayları:


Kampanya kapsamında 16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 20TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 20 TL olacaktır.
Kazanılan Worldpuan'lar 25 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan?ların son kullanma tarihi 07 Ocak 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan?lar 08 Ocak 2012 itibari ile geri alınacaktır.
Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Evmanya.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/evmanya.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
daybuyday.com Kampanyası

16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında Daybuyday.com' da TEB Worldcard?a özel 200 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL Worldpuan kampanyası! Üstelik peşin fiyatına 12 fırsatıyla


Kampanya Detayları:

Kampanya kapsamında 16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 20TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 20 TL olacaktır.
Kazanılan Worldpuan'lar 22 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan?ların son kullanma tarihi 02 Ocak 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan?lar 03 Ocak 2012 itibari ile geri alınacaktır.
Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Daybuyday.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/daybuyday.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >

Altincicadde.com Kampanyası
16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında Altincicadde.com'da TEB Worldcard?a özel 200 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL Worldpuan kampanyası! Üstelik peşin fiyatına 12 fırsatıyla!


Kampanya Detayları:


Kampanya kapsamında 16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 20TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 20 TL olacaktır.
Kazanılan Worldpuan'lar 22 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan?ların son kullanma tarihi 02 Ocak 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan?lar 03 Ocak 2012 itibari ile geri alınacaktır.
Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Altincicadde.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/altincicadde.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
Alisverissaati.com'da 20 TL Worldpuan!



16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında Alisverissaati.com'da World'e özel 200 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL Worldpuan kampanyası! Üstelik peşin fiyatına 12 fırsatıyla!


Kampanya Detayları:



Kampanya kapsamında 16 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 20TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 20 TL olacaktır.
Kazanılan Worldpuan'lar 25 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 07 Ocak 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 08 Ocak 2012 itibari ile geri alınacaktır.
Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Alışverişsaati.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.tebworld.com/kampanyalar/alisveris-saati.aspx


Metro'dan 50 TL Worldpuan Hediye!
< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Worldcard ile 22 Kasım - 6 Aralık 2012 tarihleri arasında Metro mağazalarından tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 25 TL Worldpuan, 500 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 50 TL Worldpuan hediye!
50 TL Worldpuan Hediye!


Kampanya Detayları


Her müşteri kampanyadan kampanya süresince 1 kez faydalanabilecek olup peşin alışverişlerinden en yüksek tutarlı olanı üzerinden Worldpuan kazanacaktır.
Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, toptan TL yükleme, toptan tütün ve içki alışverişleri, iade işlemleri ve ticari kartlar dahil değildir.
Kampanyada kazanılan puanlar 13 Aralık 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 24 Aralık 2012'dir.
Kampanya katılımı için METRO yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir.
Bu kampanya Metro Gros Marketler'de yapılan başka bir World kampanyası ile birleştirilemez.Bu kampanya Eskişehir ve Diyarbakır mağazalarında geçerli değildir.

http://www.tebworld.com/kampanyalar/metro_kampanyasi.aspx

DİYARBAKIR VE ESKİŞEHİR MAĞAZALARI AÇILIŞ KAMPANYALARI MEVCUT ONLARI EKLEMİYORUM, İLGİLİ LİNKTEN AYRINTILI BİLGİYE ULAŞABİLİRSİNİZ.



Makro Market Kampanyası

15 Kasım-15 Aralık 2012 tarihleri arasında TEB Worldcard ile Makro Marketleri'nde tek seferde yapılan 2 adet 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL değerinde Worldpuan hediye!


Kampanya Detayları:



Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve ticari kartlar dahil değildir.
Kampanyadan kazanılan puanlar 22 Aralık 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, son kullanım tarihi 02 Ocak 2012'dir.
Kampanya katılımı için "MAKRO" yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/makro-market.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
Dünyanın Dört Bir Yanında 4 Taksit!



TEB Wordcard'ınızla 100 TL ve üzeri yurtdışı harcamalarınızda* 4 taksit fırsatından yararlanmak için "YURTDISI" yazıp 4616'ya SMS gönderebilirsiniz.**

* İnternet üzerinden yapılan yurtdışı harcamaları dahildir. Duty Free?den yapacağınız alışverişler, nakit çekim işlemleri ve internet üzerinden yapılan nakde yönelik harcamalar kampanya kapsamında değildir. Business Card'lar kampanyaya dahil değildir.
** İptal etmek için "IPTALYURTDISI" yazarak 4616'ya SMS gönderebilirsiniz.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/dunya_dort_taksit.aspx

< Resime gitmek için tıklayın >

E-Ekstreye 5 TL Worldpuan!



TEB Worldcard hesap özetinizi e-posta ile alın, 5 TL Worldpuan kazanın!


Kampanya Detayları:



TEB Worldcard ekstresinin e-posta ile talep edilmesi halinde, 5 TL Worldpuan bir defa yüklenecektir.
Ek kartlar talimat veremez, sadece asıl kart talimat verebilir.
Talimat vermek isteyen kart sahibinin borçlarını düzenli olarak ödüyor olması gerekmektedir.
Kampanyadan yararlanmak için en az 6 ay ekstrenin sadece e-posta aracılığıyla alınması gerekmektedir.
6 ay boyunca e-ekstre alınmadığı takdirde (Talimat iptal edildiğinde) 5 TL Worldpuan harcama olarak karta yansıtılır.
Talimatınızı TEB İnternet Şubesi "Tanımlamalar / Yeni Talimat" menüsünden veya 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden verebilirsiniz. Talimatınız alındıktan sonra hesap özetiniz posta ile basılı olarak gönderilmeyecek sadece e-postanıza gönderilecektir.
Eğer sistemimizde kayıtlı e-posta adresiniz yoksa, öncelikle "Tanımlamalar - Bilgi Güncelleme" menüsünden e-posta adresinizi tanımlamanız gerekmektedir.
Kampanya dahilinde yüklenen Worldpuan, hesap özetinizde "E-ekstre için Worldpuan yüklemesi" işlem açıklamasıyla takip edebilirsiniz.
TEB ve iştiraklerinin personeli kampanyadan yararlanamaz.
http://www.tebworld.com/kampanyalar/e-ekstre-kampanyasi.aspx



TEB BONUS KAMPANYALARI

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Bonus'tan Petrol Ofisi'nde Tam 45 TL İndirim!

TEB Bonus ile Petrol Ofisi’nde ikinci 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 20 TL , dördüncü 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 25 TL, toplam 45 TL indirim!

Kampanya Detayları:


Kampanya 1 Kasım – 15 Aralık 2012 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi İstasyonları'nda ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. Kampanyadan yapılan ikinci 100 TL ve üzeri işleme 20 TL, dördüncü 100 TL ve üzeri işleme 25 TL , toplam 45 TL indirim kazanılacaktır.
Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 45 TL indirim kazanabilir.
Kazanılan indirim 21 – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi İstasyonları'nda yaptıkları harcamalarında kullanılacak ve bu indirim 10 Ocak 2013 tarihinde harcama yapılan kartların ekstresine yansıtılacaktır.
Kampanyaya katılım için harcamadan önce 4616'ya SMS gönderilmelidir.
Gönderilen SMS'ler, Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/po_kampanyasi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Bonus'a Özel Kış Lastiklerinde 50 TL Bonus. Üstelik 5 Taksit Fırsatıyla!
Kampanya Detayları:


Kampanya 16 Kasım - 9 Aralık 2012 tarihleri arasında Bonus üyesi Bridgestone&Lassa, Continental, Goodyear, Michelin, Petlas, Pirelli ve Yokohama bayi/satış noktalarında tek seferde yapılan 750 TL ve üzeri peşin ve taksitli tüm alışverişlerde geçerlidir.
Kampanya dahilinde, POS üzerinden 1 - 7 taksit arasındaki işlemlere +5 taksit uygulanacaktır. Uygulanacak en fazla taksit sayısı 12'dir.
Kampanya dahilinde tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri, taksitli ve peşin işlemlerden 50 TL bonus kazanılacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
Kazanılan bonus 14 - 21 Aralık 2012 tarihleri arası tüm Bonus üye işyerlerinde kullanılabilecektir.
Kampanyaya katılım için; "LASTIK" yazıp 4616'ya, SMS ile katılım gerekmektedir.
Gönderilen SMS'ler, banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/kislastigikampanyasi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >

TEB Bonus'tan Turizm Harcamalarınıza Tam 50 TL bonus!

Kampanya Detayları:


Kampanya 19 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında kampanyaya dahil acentalardan Bonus Card'la tek seferde yapılan 1000 TL ve üzeri, peşin ve taksitli işlemlerde geçerlidir.
Kampanya müşteri bazındadır ve kampanya boyunca her müşteri en fazla 50 TL BONUS kazanabilir.
Kampanyaya katılım için "TATIL" yazıp 4616'ya sms ile katılım gerekmektedir.
İade ve iptaller dikkate alınacaktır.
Kampanyadan faydalanılabilmesi için işlemin Bonus POS'undan geçmesi gerekmektedir.
Kampanyada kazanılan Bonuslar 19 Aralık 2012 tarihinde yüklenecek olup, 26 Aralık 2012 tarihine kadar kullanılabilecektir.
Kampanya katılım SMS'lerinin banka sisteminde bulunan cep telefonlarından gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya katılım, gönderilen her sms için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
Kampanyaya TURSAB altında kayıtlı poslar dahil değildir.
Kampanyaya katılan acentalar: Club Jolly, ETS, Setur, Touristica, Didim Tur, Tatil.com, Gezisitesi.com, Cafe Tur, Kaya Tourism, MNG Tour, Odeon Tour, Tez Tour, Tatilsepeti.com, VIP Tur, YKM Turizm, Anı Tur, Mika Tur & Tatilbudur.com, Lady Travel, Kappa Tour, Sheraton Çeşme, Sueno Tur, Dorukkaya, Ageva Tur, Garantili Seyahat Hattı, Club Med, Ritmo Tours, Pronto Tour.

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/tatilkampanyasi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Bonus Card'dan Sözünüze Bonus!

01 Ekim 2012 tarihine kadar TEB Bonus Card'ınızla vereceğiniz bir talimatla 300 TL'ye varan Bonus kazanabilirsiniz!
Aylık Harcama Sözü Bonus Tutarı
250 TL Harcama Sözüne 25 TL Bonus
500 TL Harcama Sözüne 50 TL Bonus
750 TL Harcama Sözüne 75 TL Bonus
1.000 TL Harcama Sözüne 100 TL Bonus
1.500 TL Harcama Sözüne 150 TL Bonus
2.000 TL Harcama Sözüne 200 TL Bonus
3.000 TL Harcama Sözüne 300 TL Bonus


Kampanya Detayları:

Kampanya 01 Ekim 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Aylık harcama taahhüdü ile karta bonus yüklenir.
Tüm kartlarınıza verdiğiniz taahhüt toplamı, toplam limitinizin %70’ini aşamaz.
Kullanılabilir limitinizin aylık harcama sözünüzden fazla olması gerekir (Kredi kartı borcunuzu ödeyerek kullanılabilir limitinizi arttırabilirsiniz).
Başvuru yapabilmek için kart borcunuzun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.
Sözünüze Bonus dahilinde harcamanız gereken aylık taahhüt tutarına taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı dahil edilecektir. Taksit tutarları dahil edilmeyecektir.
Nakit avans ve kredi kartınıza nakit avans işlemi olarak yansıtılan (Ücret ve faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt tutarına dahil edilmeyecektir.
Aylık taahhüt tutarı, talimatın verildiği ilk hesap kesim tarihinden bir gün sonra ile hesap kesim tarihi arasında gerçekleştirilmelidir.
Yüklenen Sözünüze Bonus tutarı, Bonus Plus veya Bonus Premium Card'a terfi etmek için kazanılması gereken tutara dahil edilmez.
Sanal Kart'tan yapılan harcamalar Sözünüze Bonus kampanyasına dahildir.
Sözünüze Bonus şu hallerde sona erer: Seçilen aylık alışveriş taahhüdünün yerine getirilmemesi, Sözünüze Bonus kampanyasına katılımınızdan itibaren kart borcunun düzenli ödenmemesi nedeniyle gecikmeye girmesi veya kartınızın kullanıma kapatılması, bankamız ile imzalanan kredi kartı üyelik sözleşmesi hükümlerine aykırı davranışlar nedeniyle kartın bankamızca iptal edilerek yenilenmemesi.
Kampanya sona ermeden kapatılan kartlar ve taahhüt edilen harcama tutarı gerçekleşmediği taktirde kazanılan bonus tutarının %10 fazlası kadar tutar borç olarak yansıtılacaktır.
http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/harcama-sozu-kampanyasi.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Bonus'tan Yurt Dışında 4 Taksit!

Dünyanın Dört Bir Yanında 4 Taksit!

TEB Bonus Card’ınızla 100 TL ve üzeri yurtdışı harcamalarınızda* 4 taksit fırsatından yararlanmak için "YURTDISI" yazıp 4616’ya SMS gönderebilirsiniz.**

* İnternet üzerinden yapılan yurtdışı harcamaları dahildir. Duty Free’den yapacağınız alışverişler, nakit çekim işlemleri, Business Kart ve internet üzerinden yapılan nakte yönelik harcamalar kampanya kapsamında değildir.
** İptal etmek için "IPTALYURTDISI" yazarak 4616’ya SMS gönderebilirsiniz.
*** Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/yurtdisi_4taksit.aspx
< Resime gitmek için tıklayın >
TEB Bonus Card Hesap Özetinizi E-Posta ile Alın, 5 TL Bonus Kazanın!

Talimatınızı TEB İnternet Şubesi "Tanımlamalar / Yeni Talimat" menüsünden veya 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden verebilirsiniz. Talimatınız alındıktan sonra hesap özetiniz posta ile basılı olarak gönderilmeyecek sadece e-postanıza gönderilecektir.



Eğer sistemimizde kayıtlı e-posta adresiniz yoksa, öncelikle "Tanımlamalar - Bilgi Güncelleme" menüsünden e-posta adresinizi tanımlamanız gerekmektedir.

Kampanya dahilinde yüklenen bonusu, hesap özetinizde "E-ekstre için Bonus yüklemesi" işlem açıklamasıyla
takip edebilirsiniz.

Kampanya Detayları

TEB Bonus Card ekstresinin e-posta ile talep edilmesi halinde, bu talep derecelendirilmiş (TEB Bonus Plus ve TEB Bonus Premium Card) kartlar için de geçerli olacaktır. 5 TL bonus bir defa yüklenecektir.
TEB Bonus MasterCard veya TEB Bonus Visa' sı olan müşterilerimizin her iki kartı için ayrı talimat vermesi gerekmektedir.
Ek kartlar talimat veremez, sadece asıl kart talimat verebilir.
Talimat vermek isteyen kart sahibinin borçlarını düzenli olarak ödüyor olması gerekmektedir.
Kampanyadan yararlanmak için en az 6 ay ekstrenin sadece e-posta aracılığıyla alınması gerekmektedir.
6 ay boyunca e-ekstre alınmadığı takdirde (Talimat iptal edildiğinde) 5 TL bonus harcama olarak karta yansıtılır.
TEB ve iştiraklerinin personeli kampanyadan yararlanamaz.
http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/teb-bonus-eekstreyebonus.aspx



Arkadaşlar, Kartların resmi web sitelerinden 27/11/2012 Tarihinde aktif olan kampanyaların tamamını eklemiş bulunmaktayım, sizlerden ricam Gözümden kaçmış Yeni kampanyaları ve/veya Bitmiş kampanyaları konu altından veya PM ile bildirmenizdir.

Konu'da ne şekilde olursa olsun Tüm istismar nitelikli mesajlar ivedilikle tarafımca şikayet edilecektir, aynı hassasiyeti sizlerinde göstermesini rica ediyorum.

Teşekkürler.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.