M

Teğmen
12 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
Honda Civic - Sorun
Arkadaslar merhaba,

Haftasonu aracıma yolda saga sola satasan balicinin teki elindeki bali cektigi poseti vurarak bali bulastırdı. Yıkattım cıkmadı. Servisi aradım onlar da kolay kolay cıkacagını sanmıyorum boyatmak gerekir dedi. Bende boyatmaktan yana degilim.

Basına daha once boyle bir olay gelmis olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Tesekkurler
M
17 yıl
DRIVER
Dellın 6400 modelını kullanıyorum ama dellın sıtesınden teknık destek alamıyorum.Normalde Xp home var ama ben proya gecmeyı dusundugum ıcın drıverlarını bulmam gerekıyor ama sıte hata verıyor beklemekten baska ne caare var bılen var mı?
M
17 yıl
runtime error
Arkadaslar asagida da gordugunuz uzere matlab acmaya calisiyorum ama boyle bir hatayla karsilasiyorum.Neden oluyor olabilir

< Resime gitmek için tıklayın >
M
18 yıl
Cok Acil WORD
3000 sayfalik bir word dosyasi var sadece printerda bir sayfasini yazdirmak istiyorum ama printer butun sayfalari tek sayfa olarak algiliyor

Tesekkurler
M
18 yıl
Özel DERS
Özel ders vermek için niyetlendim ama bir türlü öğrenci bulamıyorum.Boyle duzgun bir site felan var mı bildiğiniz ilan bırakabileceğim?
M
18 yıl
Rapidshare acoount
Çok acil rapid account lazım arkadaslar.Elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?
M
18 yıl
Hoş bir video
http://www.pelourinho.com/movies/c003702/
Baslıkta da belirttiğim gibi guzel bir video
M
18 yıl
YArdımm Rs232
Bİlgisayarımda RS232 bağlantısı maalesef yok.Ben bu işi Usb yardımıyla yapmk istiyorum. Daha önce böyle bir işle uğrasmıs ya da konuyla ilgisi olanlar varsa yardım edebilir mi?
Teşekkürler..
M
18 yıl
Kontorland dual shock2 game pad
Başım dertte bu aletle.Kafayı yedim.Usbler calısıyor,Driveri duzgun yuklendi ama hala aleti tanımadı.Usb aygıtlardan birisi çalısmadığından Windows aygıtı tanımıyor diyor bana.Service Pack 2 yüklü.
M
18 yıl
Usb Ports
Usb lerim kafasına gore calısıyor.Lazım oldugunda calısmıyor.Usbleri değiştirme ihtimalim var mı acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.