E

Yarbay
23 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
657 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
Lumia Kullanıcılarına Birkaç Soru
Öncelikle hem bütçe hem de performans açısında 4S yerine Lumia 920 tercih etmeyi düşünüyorum ama öncelikle bir kaç sorum olacak.

1- Bildirimler nasıl geliyor? Nerede görünüyor?
2- Gmail, Youtube gibi uygulamalar var mı? (Özellikle Gmail çok önemli benim için)
3- Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram gibi uygulamalar ne gibi durumda? (Özellikle de Whatsapp)
4- Bu telefon en az 1-2 yıl kullanacağım bir yandan da riske girmek istemiyorum uygulama mağazası ne durumda olur sizce?
5- Çok olmasa da arada oyun oynayan birisiyim bilgisayar yetiyor ama sıkılırsam telefonda da oynarım oyunlar ne durumda?

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar cevaplarınız için teşekkürler.

NOT: Cep telefonu tavsiyelerine bilerek açtım Lumia almayı düşünen arkadaşlar da konuya uğrasın diye.
E
10 yıl
Lumia\u0027mı Almalıyım iPhone mu?
Lumia ve iPhone modeli arasında kaldım fazla uygulama kullanan, oyun oynayan birisiyim sıkça fotoğraf çekmem ama güzel bir manzara gördüğümde de çekmek isterim ama çok iyi olacak takıntım yoktur. Lumia 920 -veya 925- veya iPhone 4S uygun bir fiyata bulursam iPhone 5 almayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir?
E
11 yıl
Oyunda Ekranın Kenarlarında Boşluk Oluyor.
Merhaba arkadaşlar sadece Saints Row The Third oyununda yapıyor. DirectX 10&11 birde DirectX 9 seçenekleri var DirectX 10&11'i seçince ekranın kenarları dediğim gibi oluyor. Directx 9'u seçince tam ekran oluyor. Çözünürlük 1920x1080. DirectX güncelledim bir kaç çözüm daha vardı yaptım ama olmuyor. Sadece bu oyunda yapıyor diğer oyunlarda tam ekran oynayabiliyorum. Monitörü aldığımda kenarları boştu sonra ATI'nin ayarlarından ölçeklemeyi düzelttim tam ekran oldu.
E
11 yıl
HP Pavilion C0Y45EA Nasıldır? Tavsiye Ediyor musunuz?
Nasıl bir bilgisayardır? İş için kullanılacak hoşuma gitti çoğu kişi de tavsiye ediyor. Birde 4 GB ram takacağım.
E
11 yıl
Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi
Genellikle iş kullanımı için olacak çizim vb. yapılmayacak yazı ile uğraşılacak almışken iyisini almak istiyorum. Bütçe 1000 TL ile 1500 TL arasında. HP Pavilion serisi hoşuma gitti ama sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum.
E
11 yıl
Samsung, Philips,HP Hangisi Sizce? Monitör Tavsiyesi.
E
11 yıl
İnternetten Monitör Almak
Ben Hepsiburada veya Sanalmarketim üzerinden almak istiyorum ürünün modeli hp 2211x ürünü önceden denemiştim. Sıkıntı yaşar mıyım? Ürünü aldıktan sonra 7 gün içerisinde iade hakkım var diye biliyorum.
E
11 yıl
Ramlerde Boyut ve Mhz\u0027mi önemli
Şimdi benim Kingston'un 3 tane her şeyiyle aynı ramim var 1 tane de farklı olarak taktım ama siyah şeylerin üzerinde kingston değil de elpida yazıyor (diğer 3 tane ramim'de kingston yazıyor) ama her özelliği aynı 1024 MB PC2-5300 tek fark part numberlarda ve Timings Table'da ki AMP'ler de her hangi bir sıkıntı çıkar mı? CPU-Z ile baktım bu arada.
E
11 yıl
Sennheiser CX200 Street II mi CX 300-II mi
İki kulaklık arasında kaldım çok fark var mı? Sert müzikler (Metal, Rock) dışında müzikler dinlerim bass'ı severim.
E
11 yıl
Hayatta Kalma Üzerine Kitaplar (Yürüyen Ölüler, Metro 2033 gibi)
Arkadaşlar bu tür kitaplar arıyorum var mı bildiğiniz? Hayatta kalma mücadelesi olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.