G

Teğmen
22 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
Üniversiteye devam etmek
2012 myo girişliyim bir yıl düzenli olarak okula gittikten sonra 2. Sınıfa hiç problemsiz alttan ders olmadan geçtim. 2. Sınıfa geçtikten sonra maddi durumlardan dolayı okula gidemedim e devletten sorguladığımda hala öğrenci olarak görünüyorum fakat geçen okuldan öğrenci belgesi almaya gittiğimde kaydın silindi gibi bişeyler söyleyip lise diplomamı geri verdiler ben tekrardan 2. Sınıfa devam etmek istiyorum. Sosyal bilimler 2. Öğretim öğrencisiydim kaldığım yerden devam etmek istiyorum açıktan kayıt yaptırsam aynı bölüme birden mi başlarım ? Bilgisi olan varmı
G
8 yıl
FASTTECH YARDIM
Arkadaşlar sipariş verdim 4 gündür paketleme aşamasında görünüyor hiç bir gelişme yok bilgisi olan var mı acaba ?
Birde gümrükten geçirmek için taktikler varmış dhl kargoyu tercih edin gibi ben daha sipariş vermeden önce konuya hakim olmadığım için rastgele bir kargo seçtim Speedpost Global Express yazıyor gümrükten geçme durumu nedir acaba ürün 47 dolarlık bir e-sigara bilgisi olan paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler..
G
8 yıl
Unlock Kaldırma
Elimde ios 7 sürümünde iphone 4 var. Telefonun hangi ülkeden geldiğini ve hangi operatör tarafından unlock yapıldığını bilmiyorum cihazının unlockunu kaldırmak istiyorum ne yapabilirim ?
G
11 yıl
SELL İRON SET VE +8 RAPTOR (ACİL)
İron set 280 TL

ayrı ayrı alınacak olursa

İron neck : 230 TL

İron belt : 60 TL

+8 No reb Raptor : 60 TL



İtemler ödeme işleminden hemen sonra teslim edilecek.
Güven konusunda aklınızda soru işareti olmasın forum geçmişim ve NATUS clanı referansımdır.


İletişim : 0544 889 91 39 (avea)
G
11 yıl
Jagermeister Alman İçkisi
Bugün elime geçen bir içki Almanyadan geldi, daha önceden hiç denemedim var mı bilgisi olan arkadaşlar denemeye değer mi ?
G
11 yıl
P970 Optimus Black Root Yapmak ?
Arkadaşlar 4.0.4 30A versiyonunu kullanıyorum araştırmalarıma rağmen konu anlatımını bulamadım telefonu rootlamak istiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşırlarsa sevinirim.
G
11 yıl
Acil B Rh+ Kan Lazım (Antalya)
Lösemili genç bir arkadaşım için acil kan lazım arkadaşım antalya akdeniz üniversitesinde yatmakta kan grubu uyan antalyadan yardımsever arkadaşlar varsa büyük faydası dokunacaktır. Teşekkürler
G
12 yıl
Araba kiralamak
okul gecesi için 1 günlük araba kiralamak istiyorum 2 aylık ehliyetim var yıllardır araç kullanıyorum bazı rent a carlar 1 yıllık ehliyet istiyorlar sorun değil yinede bazıları veriyor full kaskolu bir araba kiraladığımda bir aksilik oldu diyelim orta dereceli bir kaza ne gibi sorumluğum olur merak ediyorum bilgili arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
G
12 yıl
Blackberry Bağlantı Ayarı !
Blackberry 9780 kullancısıyım vodafone hattım üzerinden 250 mb internet paketi kullanıyorum kendi tarayıcısından internete giriyor fakat opera ve nimbuzz kullanamıyorum, lütfen ağ ayarlarınızı kontrol edin diyo. Bilgisi olan arkadaş yardım edebilirmi.. Saygılar.
G
12 yıl
Düğün Davetiyesi
Yakın bi arkadaşım evleniyor benden bi isteği oldu isimlerinin kısaltmlarıyla düğün davetiyelerinin üstüne 5 satırlık kısa bi şiir yazmayı düşünüyor. İsimleri Serdar - Özlem ben düşündümde öyle güzel sözler aklıma gelmedi forumdaki şair yaratıcı düşüncelerden yardım bekliyorum istediğim şey 5 satırlık S-E-R-Ö-Z baş harfleri bunlar olacak şekilde bi şiir :) şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.