E

Teğmen
20 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 ay
Lg 49Nano816 ekran arızası!!
İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık 3,5 - 4 senedir 2020 model Lg 49Nano816 4k tv kullanıyorum. Bir kaç aydır TV 'nin alt kısmında resimlerde olduğu gibi can sıkıcı bir durum söz konusu. Böyle olunca ekranın orta kısmı yanlarına nazaran bir tık daha karanlık kalıyor. Bu bir arıza mıdır? Neden olmuş olabilir? Tamiri oluyor mu? Ve çok pahalı mıdır? Bilgisi veya tavsiyesi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
E
5 ay
2024-2025 Süper Lig yayın ihalesini hakkında
Arkadaşlar daha derli toplu olması açısından yayın ihalesi konusunda bu başlık altında konuşalım istedim.
Ajansspor Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre saran Medya Süper Lig ihalesi için yarım milyar dolar teklif vermiş.
Doğru mu yalan mı bilmiyorum sadece sizinle paylaşmak istedim.
https://x.com/ajansspor/status/1757830961331339692?t=UXFDHfICvkoyz873ghW3Cg&s=09
E
2 yıl
Digitürk Kanal, Frekans, Sinyal Sorunları.
Arkadaşlar modül kullanıyorum.Eurosport 2 kanalı Türksat'ta sinyal yok diyor bende aynı sorunu yaşayan var mı? Neden böyle oldu? Frekans mı değişti acaba?

Radyo kanalları MTV Live müzik kanalları falan sinyal yok arkadaşlar.
E
2 yıl
LG Digiturk modül kurulumu
Arkadaşlar ben LG 49aNano816 model 4k smart tv kullanıyorum. Digiturk modül kurulumu yaptığında kanal arama menüsüne girince Digiturk seçeneği çıkmıyor d-smart var Tivibu var ama maalesef Digiturk yok bunu nasıl hallederim bir yolu var mıdır?
E
2 yıl
Tivibu Radyo Kanalları Hakkında..
Arkadaşlar ben tivibu uydu kullanıyorum. Şuan fark ettim tivibu'daki manzaralı Radyo kanalları'nın görüntü kalitesi çözünürlüğü 576i'den 1080p'ye yükseltilmiş. Tivibu kullanıcıları için güzel bir gelişme.


< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
Bundesliga 4 yıl boyunca Tivibu’da
E
3 yıl
Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!
Bu konu hakkında bazı duyumlar aldım böyle söylentiler var. 1 ay sonra Türksat 5a’nın hizmete girmesiyle birlikte geçiş olacakmış. Kesin detaylı bilgiye sahip olan var mı?
E
3 yıl
TRT4K Digiturk’e eklenir mi?
Bu soruyu Twitter’da Digitürk müşteri hizmetlerine sordum gelen cevap şaşırtmadı.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Habitat TV 15 Aralık’ta Tivibu’da
Twitter’da TV Platformları adlı hesaptan yapılan paylaşımda Digitürk Beinİz Tv’den ayrılan ekibin Habitat TV adlı bir belgesel kanalı kuracağı ve 15 Aralık’ta Tivibu’da 2. ve 100. Kanalda yayına başlayacağını yazdı.

Habitat TV instagram kanalı:
https://anonym.to/?https://instagram.com/habitattv_tr?igshid=17ogyeuiwsknw

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
5 yıl
Digitürk Portal’da Youtube uygulaması kaldırıldı.
Humax Hd 9505 cihazını kullanıyorum. Biraz önce portala girdiğimde YouTube uygulamasının kaldırıldığını gördüm ben bu uygulamanın daha çok geliştirileceğini düşünürken bunlar komple uygulamayı kaldırmışlar. Diğer cihazlarda çalışıyor mu bilmiyorum ama artık Humax 9505’te Youtube uygulaması çalışmıyor. Artık digiturk’ten bir yenilik beklememek lazım iyice batıyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.