T

Yüzbaşı
17 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 ay
satılık 1.25 fiesta
merhabalar. aracım 2012 model 1.25 motor benzinli manuel vitestir. km 81.000 de olup tüp takılmamıştır. araçta hasar kaydı yoktur. ekspertiz raporu vardır, tavan sacı, kapı sacı ve kaput değişmiştir. şaselerde işlem yoktur. diğer parçalarda parça parça lokal boya mevcuttur. aracın içi gayet temizdir. herhangi bir deforme ya da yıpranma yoktur. motoru orjinal olup hiç işlem görmemiştir. yakıtı gayet ekonomiktir. yürür aksamında sorun yoktur. fiyatı 435.000 tl pazarlık payı vardır. arabam.com ilan numarası 24330472 dir. tüm ağır bakımları yapılmıştır. 2025 ekim ayına kadar muayenesi vardır.

tel: 0535 456 34 35
T
7 ay
iphone 12 pro max almayı düşünüyorum. fikirleriniz.
arkadaşlar merhaba. bütçem iphone 12 pro max için yeterli şimdilik. ve bu cihazı almayı düşünüyorum. sizce alınır mı ? yani bu cihaz daha kaç yıl güncelleme alır ve sorunsuz bir şekilde kullanabilirim? teşekkürler
T
2 yıl
turizm firması sahibi olanlar
arkadaşlar merhaba. turizm firması sahibi olanlar benimle özel mesaj ile iletişime geçebilir mi ? kendilerine soracağım bazı sorular var da. teşekkürler.
T
3 yıl
1.25 benzinli fiesta yedek su deposu
merhabalar,

2012 model 1.25 benzinli fiesta aracımın yedek su deposu çatladığı için kale marka muadil yedek su deposu takıldı. yağ bakımı için ustaya aracı götürdüğümde "keşke orjinal yedek su deposu taksaydın bu da çatlayabilir veya su eksiltebilir" dedi. şimdi aklıma bir şüphe düştü. ben yedek su deposunun su miktarını takip ederek kullanayım mı yoksa değiştireyim mi ? tavsiyeleriniz nedir. teşekkürler.
T
4 yıl
fiesta 1.25 benzinli motor üfleme
merhaba arkadaşlar. 2012 model benzinli 1.25 fiesta 68.000 km de aracım var. araç rölantide çalışırken yağ kapağını açtığım zaman hava üflediğini görüyorum. ancak yağ çubuğunu çekip baktığımda üfleme belirtisi yok. bazı ustalar üstten egzantirikli motorlarda yağ kapağından üflemenin normal olduğunu söylüyor. bazıları da euro 5 motorlarda yağ kapağından üfleme anlaşılmaz yağ çubuğundan anlaşılır diyorlar. kafam karıştı doğrusu. araçta yağ yakma duman atma veya yağ eksiltme sorunları yok. cevaplarınız için teşekkürler.
T
6 yıl
Vbulletin satin almak istiyorum
Merhaba. Aranizda lisansli vbulletin satan varsa benimle iletisime gecsin
T
7 yıl
Bu saçlara nasil şekil veririm ?
silinsin
T
7 yıl
silinsin
silinsin
T
7 yıl
Canakkale eceebat feribotu
Arkadaslar

Edirneden bayram nedeniyle izmire eceebat feribotunu kullanarak geldim. Bayramin son gunu sali gunu geri donecegim. Malum arac trafigi cok olacaktir. Feribot olarak en cabuk en az kuyruk bekleyecegim hangisi olur sizce ? Lapseki gelibolu mu ? Canakkale eceebat mi ?
T
7 yıl
sahibinden yorumları ne kadar gerçekçi ?
merhabalar,

evimizi haftasonu taşıyacağız, nakliyat firmalarına vermeyi düşünüyoruz. ancak sahibinden.com da nakliyat firmalarındaki yorumlara bakıyorum da hep olumlu yorum yapılmış. sizce gerçekçi yorumlar mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.