M

Yüzbaşı
16 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
14 yıl
Sale\u0027lar?
Sale'lar artık açıklanmayacak mı? Geçen haftanın champ açıklanmadı, bu haftanın skinleri açıklanmadı ve yarın olacağını umduğum sale da açıklanmadı. Var mıdır bilgili?
M
14 yıl
Yardım
Beyler 205 ip birikti de ad flat rune mu armor flat mı alsam karar veremiyorum. Biliyorsunuz az buz para değil 205 yardım edin lütfen çok kararsız kaldım



Not:İğneleme

Edit: Troll değil forumda bakalım ne kadar içine edilicek merak ettim. Bu konu duruyorsa hala gitmiştir forum.
M
14 yıl
Bu cuma indirim
Yeni heroların sale larını takip etmem ama ahri ile volibear 2 hafta arayla çıktı. Volibear geçen hafta sale daydı. Bu cuma sale girmesi gibi bir durum var mıdır? Yoksa tamamen hayal gücümün bir ürünü müdür bu
M
14 yıl
Anivia model rework?
Heeeey gidi günlerde anivia model rework olucak diye bir yönetici konu açmıştı. Olmadı di mi o rework çaktırmadan :D
M
14 yıl
9 mart özel indirimi?
Oylamayla seçilen indirimin sonuçları 1 hafta önce açıklanmış galiba, aramama rağmen bulamadım hangi champler indirime giricek bilgisi olan var mı?
M
14 yıl
30 Aralık Cuma Indırımlerı
Champıon ındırımlerı;

Lee sın (487)

Swaın (487)

Nasus (292)


Skın ındırımlerı;

Arıstocrat vayne (260)

Trıbal ryze (260)

Moarch kogmaw (487)

Edit:İndirimlerin tamamı 30 aralık cuma 2011 - 02 ocak pazartesi 2012 arasındadır.
M
14 yıl
Pantheon
Merakımdandır pek iligmi çeken bir hero değil ama, yaklaşık 6 ay gibi bir süredir free mi olmuyor yoksa ben mi farkında değilim?
M
14 yıl
graves
Hani simdi 2 gun fln durmadan konu acicaksiniz ya, simdiden soyliyim evet deger. Hadi iyi oyunlar
M
14 yıl
Şu an Nordic\u0027te
Şu an Nordic'te normal game atıcak arıyorum sıkıldım -.- Var mı gelen? Ekleyin: ManiciaI

Ps:I o l(L) değil.
M
14 yıl
Seç beğen yorumda yaz, kulaklık kararsızlığı.
Şimdi bir kulaklık alıcam 200-300 civarı. Yalıtım açısından iyi olmalı(bu fanlar kafa şişiriyor), kulağı rahatsız etmemeli(2 önceki kulaklığım olan creative sound blast speakerı kulagıma değip acıtıyordu, bu olmamalı). Ve mümkünse pc ve tv uyumlu olmalı. Şimdi tvde tipik 35 mm giriş var ve benim bulduğum kulaklıklar.

Siberia v2

Roccat Kave Solid 5.1(media playera bağlasam usb yi olur mu?)

Gamecom 777

G35 im vardı ama, öncelikle kırıldı ve kırılma yeri tam speaker ile kafa bandı arasında.(Bunun tamirini yapan bi yer bilen yazsın lütfen :) ) aynı zamanda pc de kullanılmaması sinirimi bozuyordu.


Şimdi, öncelikle sibera ve gamecom tv den 5.1 ve 7.1 olarak çıkmaz bunun bilincindeyim. Roccat kave e gelirsek öncelikle ses kartım destekliyor 5.1ini. Fakat bunu sanırsam tvde kullanamam di mi usb yi media playera takıp powerı ordan almasını ve devamını tvye baglasam?)

Kave ı kullanamazsam sibera mı alıyım gamecom mu? Kullanılabilirse kave mi alıyım? Ne yapıyım ben ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.