M

Çavuş
13 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi
Sakın bu marka bir cihaz almayın ve benim gibi paranızla rezil olmayın! 7.000 TL para sayıp çok övülen P30 Pro aldım. 15 gün önce ekranda küçük ölü piksel oluştu ekranın sol tarafında. 1 hafta içinde daha da büyüdü ve bir çizgi oluşturmaya başladı. Servise yolladım, ekranın kırık olduğunu ve garantiye girmediğini söylediler. Ekran değişimi için 1.500 TL para istediler. Kabul etmedim ve telefonumu geri yolladılar. Ekranda ne kırık var, ne çizik var. Telefona o kadar para verdiğim için özen gösterdim. Sürekli kılıfında kullandım. Müşteri hizmetlerindeki beyefendi bana telefonu cebimdeyken ya da haberim yokken bir yere vurmuş olabileceğimi söyledi. Allah aşkına bunun adı cep telefonu nasıl taşımamız gerekiyor? En ufak şeyde ekranında ölü piksel oluşturan dandik ekranı niye satıyorsunuz? Resimleri paylaşıyorum. Allah aşkına ekranda çizik bile yok. Sattığı ürünün arkasında olmayan bu markanın ürünlerini alıp rezil olmayın. Garanti falan hikaye bu firmada. Bugün itibariyle Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Bir sonuç alırsam da burada paylaşacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Ses sistemi için bluray oynatıcı varmı?
Arkadaşlar samsung ht-tx35 ses sistemim var. Fakat bunda bluray oynatamıyorum. harici hdd takıyorum ama ntfs olduğu için görmüyor Fat32 istiyor... çoğu film uzantılarını görmüyor. Ben bunun dvd oynatan ana ünitenin yerine blutayli ve hertürlü hdd yi gören(1 tb. yüksek) ve her filmi oynatan ne alabilirm. Alacağım cihaza hoporlörleride bağlamam gerekiyor. yani ses sitemdeki dvd player değişecek sadece. varmı önerisi olan?
M
12 yıl
PSP 3004 satan varmı?
arkadaşlar psp 3004 sıfır yada sıfıra yakın kutulu ve garantisi devam eden çiziksiz ürün satan varsa PM atarsa sevinirim. hatay/iskenderundayım. elden teslim edebilecekler tercihimdir. osmaniye-g.antep tede elden aldırabilirim.

yiğene karne hediyesi alacagım. kutusuz, çizik dolu , aşırı kullnılmış cihaz teklif etmeyin lutfen :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.