R

Binbaşı
06 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
17 bin bütçe ile çıkmazdayım
Arkadaşlar elimde maksimum 17 bin tl para var 100 lira daha ekliyemem üstüne, 14 15 16 ya olursa oda güzel olur konuya gelelim arabasız kaldım biran önce almak istiyorum
İzmir'den 4 kapı benzin/lpg li max 2.0litre bir araba arıyorum a haric b,c,d sınıfı. Sw istemiyorum hatchback,sedan. 1997 model ve üstü

Eşinde dostunda bilen duyan satan varsa ya da sahibinden link i varsa paylaşırsa fikir verirse öneride bulunan olursa memnun olurum

Aklımda 1.6 6n polo var ama hiç kullanmadım, satarken zarar ettirmemesi de önemli
R
9 yıl
30 bin civarı manuel sedan hb tercih,fikir
Herkese iyi forumlar

Bir önceki konumda sprinter ve crafter için fikirlerinizi almıştım ama ne yazıkki istediğim gibi işler yolunda gitmedi ve bu kararımı bir süreliğine erteledim.

Konumuza dönersek en az B sınıfı max. 31 tl civarı araba bakıyorum.

İlk şartım manuel, benzinli(lpg uyumlu), dizel,max 110k km,2009 model ve üstü sedan ve hb. (coupe istemiyorum)
Aklıma linea ve symbol geliyor fakat tiplerini gördükçe iki araçtan da fazla haz almıyorum. İkisini de kullanmış biri olarak. Satın almam demiyorum alabilirim de.
Farklı alternatifler ve fikirleri bekliyorum. Şuan piyasa yüksek farklındayım 1 2 ay sonra almayı planlıyorum, şimdiden araştırmakta ve gözüme kestirmekte fayda var çünkü fazla karar değiştiren biriyim, işte bu olsun demeliyim.

Varsa kullanıcı yorumu olarak bu civarda arabası olan arkadaşlardan fikir almak isterim, ilan paylaşırsanız onlara bakabilirim(fikir açısından), şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Not: Marka takıntım yoktur lakin 2 yıl sonra elimden çıkartırken çok zarar ettirmemesi de herkesin oldugu gibi benimde tercihlerimin arasında.
R
9 yıl
SPRİNTER 315CDİ, CRAFTER 2.5TDİ YARDIM,ÖNERİ
Herkese hayırlı forumlar

Tamamı kredi ile Mercedes Sprinter veya Crafter 2.5 tdi düşünüyorum. Sormak istedigim sorular;
Not: 2014 model ve üstü 0 km 16/1 Fabrika servisi için kullanmak üzere, hafta sonu ekstra işler.

315,316 arasında ne gibi farklar var,

Bakım masrafları arasındaki farklar,

Kendi fikrimce mercedes 315 cdi düşünüyorum fiyat olarak fark olursa crafter da olabilir.

İşim hazır 48 ay vade ile düşünüyorum 2 yıl bir şey kazandırmasa da olur kendi ufak tefek masraflarım dışında. Kredisini ödemekte zorluk yaşamıyacağımı işimin hazır olmasından ve ne kadar parayı kazanabileceğimi bilmemden dolayı biliyorum.

Önemli konu İzmir, İstanbul,Bursa,Ankara vs. aracı bu koşullarla tamamı kredi ile hangi firmaları araştıram kimlerle iletişime geçmem gerektiği.
Şu an araştırma aşamasındayım tecrübeli kişilerden bu konu ile ilgili fikirlerini bekliyorum.

Derdim kazanıp kazanmamak değil, dediğim kriterlerde araç bulmak, şuan hali hazırda bu işi yapıyorum iş konusunda tecrübe sıkıntısı yok.

Keyifli günler
R
11 yıl
Aracıyla iş arayanlar hakkında
Herkese selamlar konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm yaş seviyesi ve bilgili arkadaşlardan yardım alcağımı umuyorum.

Konuya gelecek olursak İzmir içinde dizel 2011 model aracımla iş arıyorum. Aracı rent a car'a vermeyi düşünmüyorum daha 35 bin'de. Hem getirisi yüksek degil hem de arabanın canına okunduğu ile kalacak. Saatlerdir internet başında oturmama rağmen bir türlü bulamıyorum. İstanbul içi için baya bir ilan buldum ama İzmir'de bulamadım henüz. Evrak,dosya taşımak olur ufak tefek koliler olur aylık sabit bir iş arıyorum. Nasıl bulurum, nereyi araştırmalıyım, iş hakkında bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi edinmek istiyorum,teşekkürler.
R
11 yıl
Direksiyon ögretmenliği kursu hakkında birkaç soru
...
R
12 yıl
45 bine kadar dizel, manuel 0 km tavsiye..
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kesinlikle 0 olcak. Dizel ve manuel olcak B veya C sınıfı.

Punto evo düşünmüyorum ayrıca fiat grubundan da düşünmüyorum. Klasik olcak ama az yakmalı, gerçekten az.
Şuan 1.4 astra h var 2011 model 10binde bunu satıcam. (Ne kadara gider?) Benzine artık para yetiştirilmiyor tüpte düşünmüyorum, eski aracım punto evo dizeldi çok memnundum ama pert olunca sogudum artık onun için düşünmüyorum.

Hb veya sedan olucak Aveo olursa sedan düşünüyorum mesela çok dar B sınıfı düşünmüyorum. Nasıl palioyla punto evo arasında fark var ama ikiside B sınıfı onun gibi.

Önerileri bekliyorum; 0 , dizel, manuel, hb veya sedan, az yakan ve çok dar olmıyan bütçe max 45.
R
13 yıl
Takla attım hava yastıkları açılmadı/Punto Evo
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi talihsiz bir kaza geçirdim. Yaklaşık 90 km hızla giderken arka tekerlekler kaymaya başladı hafif virajlıydı yol. Toparlamak imkansızdı yolun sağındaki bariyerlere çarptık arkadaşımla birlikte. Ordan da yolun soluna savrulup kaldırıma çıktık duvara çarpıp takla attık ve sürüklendik biraz. Çok şükür mucize eseri birkaç sıyrıkla atlattık. Trafik polisi ve ambulansı aradı çevredeki vatandaşlar. O sırada çekici de geldi tam polisle konuşurken polis hemen bu arabanın çekilmesi lazım diye uyardı (araba sol şeritte kaldı) Neyse hemen birtane cekici geldi biyandan arabanın resimlerini çektiler biyandan apar topar arabayı yükleyip bizede kartını verip gittiler. Ehliyet ruhsat poliste kaldı bizi apar topar ambulansa bindirip hastahaneye götürdüler iç kanama riskine karşı. Diger polis işlemlerini hastahanede hallettik. Benim sormak istedigim soru şu bukadar ciddi bir kazaya ragmen sırf kaputtan araba içeri girmedi diye hava yastıkları patlamadı hadi buna neyse dedim ya peki yan hava yastıkları niye ilk bariyerlere çarpmada açılmadı. Sonucta 90km lik bir hızda gerçekleşti bu? Ne gibi haklarım var bunları ögrenmek istiyorum sizin gibi tecrübeli abilerimden kardeşlerimden.
Çekicinin polise kesinlikle komisyon verdigini düşünüyorum benim sigorta ve kaskoyu aramama fırsat bile vermeden götürdüler ve vincle düzelttik diyerek(ben böyle bişe istemedim gidip bırakmaları lazımdı o şekilde, 300 tl istediler tabi bu fiyat pazarlıklı hali, herneyse maddi durumunuz olmasa ne kadar kaskosu da olsa sigortası da olsa bu kaza işleri yine masraflı
Allahtan hastahanede ssk mız vardı
Adli tıp 150 tl
Çekici 300 tl
Osu busu yine nerden bakarsan 100 tl

Allahı var ama arabanın direkleri gerçekten saglam birde dynamic modeli gerekli olan bütün güvenlik donanımları mevcut. Exper daha bakmadı arabaya fiat birmot ta duruyor şuan. Büyük ihtimalle ve umarım pert e çıkcak.

Allah kimseye kaza bela göstermesin..
R
13 yıl
Chevrolet aveo sedan 2011 acil yardım(punto evo alındı)
Konunun başlıgında da belirttigim gibi aveo sedan 0 otomobil düşünüyoruz 1.4se 100hp benzinli. Fiyatı 23 bin tl. Fakat 1.2 ye tüp takılınca garanti var 1.4 e takılınca garanti yok bizim istedigimiz model 1.4se İzmirde yaşıyorum bu konuda yardımcı olucak arkadaşlarlara ihtiyacım var yarına kadar alıncak araba. Aveo ecotec motor. Yakıt degerleri hakkında da bilgi olursa sevinirim.

Diger bi secenek te linea 1.3multijet 90hp 30 bin tl. buda ikinci seçenek ama dedigim gibi birinci planda fiyatından dolayı aveo var.

Not: Başka bir model yada 2.el araba düşünülmüyor sadece dediklerim hakkında fikrleri olanlar lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.