D

Teğmen
04 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Yeni araç önerisi
Arkadaşlar corsa otomatik dizel aracım var. Çok memnunum yılda 20bin km yol yapıyorum. Ailemiz için dar gelmeye başladı. Otomatik 65 bine kadar hangi aracı tavsiye edersiniz.
D
8 yıl
1Tb harici hard diskimi göremiyorum
Bugün hard diskimi taktım kullandım fakat 2. taktığım zaman içeriğini göremedim.ve resimdeki gibi bir durumda duruyor. ayrılmamış alan var. İçersindede 500 gb verim var. Nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Harf atamak istedim oda gözükmüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Xiaomi 10400 şarj olmuyor!
4 led sürekli yanıp sönüyor. Şarj edemiyorum. Her takdığımda ledler sırayla yanıyor sonra 4 led aynı anda yanıp sönüyor. Tam dolu olduğunda ledlerin 4 de yanıyor ve öyle kalıyordu. Bu konu hakkında bilgisi olab arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
D
10 yıl
polo 2005
Arkadaslar 23 bin civari param var polo almak istiyorum 1.4 benzinli olan 2005 modelleri az yakıyor diye soyleniyor. Polonun hangi modeli ve yili en cok tutulur guzeldir. Yardımcı olursanız sevinirim.
D
11 yıl
352. DÖNEM ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. KH. VE KH.TK./MANİSA ALAŞEHİR
Beyler bir tek bizim konumuz yok burdan konuşalım tartışalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.