Arkadaşlar ben 1-2 ay içerisinde bir telefon alacağım ve çok kararsızım.Fiyatı en fazla 500-550 olabilir bu önemli.Ayrıca beni 3-4 sene daha idare edebilecek sağlam bi telefon olmalı.

Olmazsa olmaz özellikler: dokunmatik, mesajlaşmada rahat, wifi, en az 3.2 mp kamera, mp3/fm radyo.Geri kalanlar değişebilir.

Benim şu an kullandığım telefon Sony Ericsson ve memnun kaldım diyebilirim ama sanırım benim istediğim fiyat aralığında dokunmatik modeli yok.Ondan önce hep Nokia kullandım ve memnun kaldım ama şu dokunmatik telefon konusunda Nokia'dan çok şikayet var gibi kafam karıştı.Samsung ise hiç kullanmadım bu yüzden emin değilim ama dokunmatik ve benim istediğim özelliklerde modelleri çok.

Samsung Corby-Pro hoşuma gitti açıkcası ama wifi konusunda sorunlar var gibi bir izlenim edindim ayrıca kızaklı klavyesi bulunduğu için bir süre sonra sorun olabilir dediler.Ama benim en çok kafamı karıştıran gittiğim satış yerlerinde çoğu kişi tarafından bu telefondan yok pek tercih edilmiyor zaten üretimi durdu gibi şeylerin söylenmesi oldu.Onun yerine Monte ve Lindy'yi önerdiler, benim de hoşuma gidiyor o modeller ama qwerty klavye özelliği yok mesaj yazmada zorlanmaz mıyım?

Nokia x3-02 Touch and Type'ı da birkaç gün önce keşfettim daha bulunduğum şehire gelmediği için yakından inceleyemedim ama hoşuma gitti.Nokia olması, s40 olması vs. bir sorun yaratır mı sizce?

Bu arada telefonun görünüşü ve renk özellikleri de benim için önemli (:

Önerilerinizi bekliyorum gerçekten karar veremiyorum