S

Yarbay
23 Mart 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
İphone 6s\u0027te androiddeki gibi sürekli konum paylaşma yardım...
Arkadaşlar kolay gelsin , Sorunum şu; yeni iphone 6s kullanmaya başladım, daha önceden android kullanıyordum. Eşim ve kızımla google+ üzerinden birbirimizin konumlarını devamlı görüyorduk. Onla hala android kullanıyorlar. Şu an ne onlar benim konumu mu ne de ben onların konumunu göremiyorum. google + yükledim orda ayarlar tamam ama nerden nasıl bakacağım çözemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim...
S
8 yıl
Iphone 6 instagram sorunu yardım
Arkadaslar kuzenin iphone 6 telefonunda instagram çoklu fotoğraflarda herhangi bir resmin üzerine basılı tuttuğunda resim önizlemesi yapmıyor. Bende s4 var onda yapıyor bunun bir çözümü varmı bilen varsa yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.
S
9 yıl
Cevap: Batman: Arkham Knight (PC ANA KONU l 2015)
steam de önyükleme açıldı hayırlı olsun yarın inşallah iftar öncesi ve sonrası !!!! BE THE BATMAN


Not : Nvidia çaktı yine yeni dri

Yöneticiye bu nasıl oldu bilmiyorum ama yeni konu gibi çıktı slerseniz sevinirim..
S
12 yıl
Max Payne 3 PC Multiplayer Oyuncuları...
Max Payne 3 Multiplayer oynayan arkadaşlar burada toplanalım.. Katılmak isteyen oyundaki nickini yazsın. Gang War yada Team Death Match yapalım beraber..

Benim nickim DH forumdaki ile aynı skywalkerhan..

Konu ile ilgili her türlü öneriyi burada paylaşalım..

Not: Oyunun asıl konusunda yazmak istedim ama konuyu dağıtmamak en iyisi orada. Ayrıca varsa takım onuda belirtebilirsiniz...
S
14 yıl
360 S siparişi hk yardım
Selamlar yurtdışı siparişleri konusuna yazdım ama kuzenimin ısrarı sonucu konu açtım.

Shopto.net'ten 360 S almaya karar verdik 2-3 kişi. Yalnız kafamıza takılan gümrük olayı var.. Ayrı ayrı sipariş versek sorun yaşarmıyız gümrükte bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kargo masrafı vs gibi konularda da bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim .. Şimdiden teşekkürler..
S
14 yıl
Xbox360\u0027da tuhaf sorun
Yaklaşık 1.5 ay önce konsolum 3k gördü yaptırdım. Sorunsuz oynuyordum. 1-2 oyun attım Hdd'ye Red Dead, Army Two. İkisinde de sorun yoktu. Mafya 2'yi yüklediğimde kaplama sorunları arabanın boşluğa düşmesi gibi sorunlar oldu. Dvd'yi arkadaşım denedi onda herhangi bir sorun çıkarmadı dvd. Daha sonra yeni çıkan Spider-Man oynunu yükledim. Tutorial bölümünde oyun dondu. kırmızı ışık hatası yoktu Dashboarda'da geçemedim. Kapatıp bir müddet bekledikten sonra açtım bu sefer ekranda kesik kesik çizgiler vererek dondu. Bu sefer Red Dead denedim hiçbir sorun olmadan oynadım baya bir süre.. Tekrar Spideyi taktığımda tıpkı ilk açtığımda kaldığı yerde aynı şekilde kaldı.. Sizce bu neden ileri gelebilir. Verbatim dvd kullanmıyorum baya bir süredir. Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler.
S
15 yıl
Efsane geri dönüyor Jedi Knight serisi devam ediyor !!!
evet bugün gametrailers'de Lucasarts'ın yeni duyurusu yapıldı ve Jedi Knight serisinin devam edeceği açıklandı. İşte o video:


http://www.spike.com/video/gametrailers-tv/3244978

edit: Düzelttim sorunu anlayamadım dediğin gibi foruma dönüyordu uyarın için sağol şu an sorun yok.


faruq'a teşekkürler..
S
15 yıl
Windows 7 32bit-64bit ve oyunlar ?
Baya aradım fakat bulamadım ana konusunda da genellikle temel sorunlardan bahsedilmiş.. Asıl konu oyunlar olduğu için konuyu buraya açmayı uygun gördüm gerekirse modlar konuyu taşıyabilir..

Şimdi başlıktan belli windows 7 kuracağım ama 32 ile 64 bit arasında kaldım. Oyunlar benim için önemli duyumlarıma göre 64bit'de sorunlar çıkarabiliyormuş bazı oyunlar mesela GTA4, ki benim için vazgeçilmez bir oyun varmı konu ile ilgili deneyimi olan paylaşırsanız burda sevinirim...
S
15 yıl
GTA 4 PC\u0027de Lost and Damned motorları !!!!
Aslında ana başlığa yazmıştım ama ilgi görmeyeceğini düşünerek yeni bir başlık açmayı uygun gördüm..

Oyunu SPARKIV programı ile modlarken GTA 4'ün 360 için çıkacak eklenti paketi Lost and Damned'deki motorların oyunun dosyalarında olduğunu fark ettim.. Yalnız oyunda sadece Sanchez, Hellfury, Zombie, NRG900 ve PCJ600 çevrede bulunabiliyor.. GTA'nın mod/skin yayınlanan sitelerin hepsinde yayınlanmış Lost and Damned motorlarını oyuna ilave etmek için modlar var yalnız bunlar diğer motorları değiştirerek yapılan cinsten.. Şöyleki Hellfury'nin dosyalarını SPARKIV programı ile değiştirerek aşağıda resimleri olan motorlardan herhangi birini oyuna ekliyorsunuz.. Bu değişiklik oyunda bir bug vs oluşturmuyor.. Fakat benim kafama takılan asıl konu şu eğer oyunun içerisinde var ise motorlar neden modla başka motor yerine ekliyoruz.. Bunu da araştırdım oyunun common klasörünün içerisindeki 4 dosyayı değiştirerek oyunda görünmeyen bu motorların açıldığını tahmin ettiğim bir paket buldum ama ingilizce yetersiz olduğu için tam olarak ne yaptığını yada nasıl eklediğini gerçek olup olmadığını anlayamadım ingilizcesi ii birisi aşağıdaki metni çevirirse belki bi çözüm buluruz.. İşte metin :

Install all the handling and data files first.
Take a taxi from your savehouse to the green marker on the map provided, trip skip to speed things up if you like, then proceed to run or sprint to the nearest red marker.
If a bike deosn't spawn here run to the next red marker. try not to arrive any closer than the green marker as it can effect spawning.
If you want to see all the bikes then do as above and dont get on, you have a look around it no problem though.
Then reload your save and proceed to the bikes location as described earlier, doing the reload triggers the next type to spawn at the locations.
You can keep reloading and returning to the spawns to go through the whole list of bikes.
The Bikergang1 in the cargrp are the Angels and Bikergang2 are The Lost, the lost's gang house and bar are marked in blue on the map.
Bikes should spawn at both the Angels and The Lost's locations as well as a Revenant in traffic near the origonal Bohan savehouse.
The Angel's spawns are far more reliable though and are the ones used in the spawning method mentioned above.

Have fun biking,
pinky.


Burada anlatılanların içinde olduğu dosyalar common/data klasörünün içerisindeki 4 dosyayı değiştiriyor. carcols.dat, cargrp.dat, handling.dat ve vehicle.ide... Bu dosyaları inceledim orjinalleri ile farkı sanırım oyundaki bu açık olmayan motorların oyunda olmasını sağlıyor ama bir türlü görünmedi bu motorlar...
Bunlarda resimler:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu resimlerde benim Hellfury'i değiştirerek yaptığım modlar oyunun içindeki Lost and Damned motorlarından istediğinizin wft ve wtd uzantılı dosyalarını export yapıp isimlerini Hellfury yaptıktan sonra tekrar import etmek yeterli oluyor...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Oğuzgürsel'in uyarısı üzerine unuttuğum mod içinden çıkan resim alttaki de

< Resime gitmek için tıklayın >

motorlar burada görünüyormuş ama buralarda eski motorlar oluyor değişikliği yaptığım halde..

Bu arada oğuz'a teşekkürler
S
16 yıl
ps3 gamepad\u0027in de tuş değiştirme
Kuzenin ps3'ü var yeni aldı Fifa 08 oynuyoruz ama kendisi klavyeye alışkın olduğu icin analogda zorlanıyor.. Benim öğrenmek istediğim yönlendirme tuşlarını analog yerine sol üstteki 4 tuşa atayıp atayamadığımız varsa böle bişey nasıl yaparız bilgi verirseniz cok makbule gececek...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.