A

Yüzbaşı
26 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
issiz ada hayatta kalma oyunu
arkadaslar robinsin cruisio olmak istiyorum
stranded demeyin oynadim. grafikleri kotu olmasina ragmen saatler gecirdim. daha guzel grafikli bu tarz oyun varmi. dogada hayatta kalma.
A
11 yıl
İnternet Explorer 8 sorun (trojen)
Arkadaşlar bi yerden trojen virus neyse kaptık. Malware ve Nod32 ile tarattım sonra combo fix problemler halloldu. (görev yöneticisi ve msconfig açılmıyordu) ama ana sayfa hala aşağıdaki gibi. Format atmadan çözmek istiyorum. Önerisi olan varmı.
A
11 yıl
SILINEBILI sistem hatasi nedeniyle yanlislikla acilmi
Arkadaşlar bir yerden trojeni kaptık. Malware ve Nod32 6.0 ile taratıp bulduklarını sildim. Şuan sorun yok ama IE8 aşağıdaki gibi kaldı. Kaldırıp yeniden kurdum durum aynı. En son Combofix yaptım değişmedi. Bulunan virüs leri regeditte de aratıp sildim ama nafile. Bu problemi nasıl halledebilirim format atmadan. İş bilgisayarı çünkü lisanslı yazılımlar var ve kurmaları maliyetli.



< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
SILINSIN sistem hatasi nedeniyle acildi
Arkadaşlar bi yerden trojeni kaptık :) neyse Malware ile ve nod 32 6.0 ile tarattım bulunan ne varsa sildim falan. Sonra msconfigden sytstemexc diye bir dosya olduğunu farkettim ve alakalı herşeyi (regedit dahil) sildim. En son combofix yaptım ama hala durum aşağıdaki gibi. Bu arada IE8 i kaldırıp yeniden de kurdum.



< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
AMD Phenom II 965 BE OC auto hızı
Arkadaşlar işlemcimi voltaj vermeden 4.0 voltaj vererek ve fazla kasmayarak 4.2 çalıştırıyorum. Ancak Default hızda işlemcide yük yokken, frekansını 3.4 'den 0.80 Ghz'ye düşürürken, Overclockta sürekli 4.0 hızında çalışıyor. Acaba bunu Auto ayarda tutmanın bir yolu var mı? Yani 4.2 yük altında çalışsın, masa üstünde 1.0 Ghz' ye insin gibi bir şey. Teşekkürler yardımlarınız için.



edit:imla
A
11 yıl
Bazı sitelere girememek (hepsiburada gibi)
Başlığı görünce +18 siteleri kasdettim zannetmeyin diye örnek yazdım. Arkadaşlar çok ciddi bir sorun bakalım halledebilecekmiyiz. Şimdi evimde imzamdaki sistemi kullanıyorum. İşyerinde (şu an mesajı yazdığım makina) İntel q8300 quad işlemci 2gb ram ve onboard ekran kartım var. İşyerindeki makinamda her siteye girerken evde giremiyorum. Evde 8 iş yerinde 4 megabit den internete giriyorum. Hepsiburada bir örnek. Yada filmsepeti.com sitesinde işyerinde açılan bir film evde açılmıyor. hepsi burda hiç gelmezken filmsepeti açılıyor ancak filmi izle dediğimde filmekranına bir reklam geliyor kapat tuşu yok normal gibi dursada aynı reklam işyerinde yok nedense hiç bir şekilde. aklıma gelen siteler bunlar. Başka sitelerde de var bu gibi sorunlar. Bana bazı ayarlar evde farklı gibi geliyor. Mozilla iexplorer chrome da denedim hep aynı. Flash güncel sürüm. Aklıma bişey gelmiyor sizin bir fikriniz var mı ?
A
11 yıl
XILENCE Gaming Edition SPS-XP750.CS.R3 750W
Arkadaşlar High Power 500 watt power kullanıyorum. Bi arkadaşa eski ekran kartımla bu power ı vereceğime söz verdim. Dolayısı ile yeni bir power almak istiyorum. Modüler olması tercihim.
Aklımdan bu geçiyor.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/xilence-gaming-edition-sps-xp750csr3-750w-apfc-135-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

Amper ve watt değerleri yeterli gibi duruyor. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. (kullanmasada hakkında bilgisi olan üstadların)
Sessiz olmasıda çok önemli. Mevcut High Power bu konuda harika çünkü. Daha sesli birşeyi takmak istemiyorum sisteme. Aslında yine high power düşünmüştüm ama hem modüler hemde 750 watt bir power 277 Tl eksende. Açıkcası ben 200-220 aralığı bir power istiyorum. Teşekkürler.
A
11 yıl
Issız ada oyunu
Arkadaşlar görüntüsü kaliteli ıssız ada oyunu varmıdır bildiğiniz ? Stranded II tarzı. Bu oyun güzeldi ama grafikler çok kötü. Buna benzer bildiğiniz oyun varmıdır ? Hayatta kalma simülasyonu gibi bişey arıyorum.
A
11 yıl
cpu ve gpu kullanımı
arkadaşlar hem cpu hemde gpu nun yüklerini gösteren tek bir program varmı. log yada grafik şeklinde gösteren. darboğaz varmı makinamda onu test etmek istiyorum. sanırım anlatabildim.


not: tek programda takip etmek istiyorum. cpu için ayrı gpu için ayrı program önermeyin lütfen
A
12 yıl
zotac 470 amp yerine 7850
arkadalar zotac 470 amp ekran kartım var. merak ettiğim bu kartın şu an ati karşılığı nedir. 7850 alsam mantıklımıdır. veya 560 ti dahamı iyidir. yorumlara göre değiştiricem yada bir süre daha kullanıcam.ilgi gösteren herkese teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.