S

Onbaşı
23 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
buzdolabı alma kriterleri ve hangisi???
samsung RL62ZBSW kombi no frost, lg 602yvx no frost ve candogan62nin almış olduğu BOSCH KGE58AW30N A++ .

anladığım kadarıyla sebze ve meyveleri ve yiyecekleri en iyi mhafaza eden lg 602yvx gibi geldi( vita light özelliği, ve sanki hava kanalları diğerlerine oranla daha fazla- arkadan yandan ve kapaktan) bu bilgim doğrumu yanlış mı onuda bilmiyorum. bir buzdolabı alırken dikkat edilecek hususları kendi kafamda aslında belirledim doğru mu yanlış mı bilemiyoum. bunlar: elektronik ısı ayarı, elektrik kesintisinde saklama kapasitesi, koku giderici, akustik uayrı sistemi, antibactari, süper soğutma ve süper dondurma, vitalight( ledli fotosentez yapmaa) otomatik defrost, elektik sarfiyatı. şimdi bunları gözönünde tutttuğumuzda ne almalıyım??? yada bu özelliklerin dışında neler var?? ve bu özelliklerden hangileri vazgeçilmez özellikler?? bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
S
14 yıl
bzdolabında hangisini seçmeliyim(BOSCH KGE58AW30N ..?
seçtiğim buzdolapları; BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı(low frost),, samsung RL62ZBSW, lg 602yvx
aslında bosch low frost teknolojisinin adana gibi nemli bir yerde nasıl performans sağlayacağını bilemiyorum. statik olduğu için dolabın her yerininn homojen soğutma yapıp yapmayacağı da ayrı bir tartışma konusu. bu markayı kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz. dondurucudaki sıcaklık değeri tehlikeli bir şekilde yükseldiğinde alarm veriyor, peki çözüm de üretebiliyor mu? kullanan arkadaşlar böyle bir tecrübe yaşadılarmı. Elektrik kesintisi yada kapak aaçık kalma gibi bir durum yokken böle bir durum söz konusu olabiliyor mu ???? özellikle candoğan62 arkadaşım bu buzdolabını öeneren ve sanırım forumda bu konularda en yetkili kişilerden biri olarak sizin de yorumlarınızı bekliyorum.herekse şimdiden teşekker ederim. umarım yardımcı olursunuz!!
S
14 yıl
beyaz eşya önerisi(seçtiklerim var, önerilerinizi bekliyorum acil)
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum. buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alıcam. yadımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
benim bakabildiğim modeller: buzdolabında; samsung RL62ZBSW 1650tl, lg 602yvx 1650tl,lg 652yvx 1950tl( sizin önerilerinize açığım). çamaşır makinesi olarak; lg f1247td, lg f1447td 1250tl, samsung WF1802WPC (başka marka önerisine açığım). bulaşık makinesi olarak samsung dms 300trw 1100tl siemens yada profilo yad abosch önerilri olan olursa sevinirim.. 26 şubata kadar almam gerekiyor( bu kampanya fiyatları şubat için geçerli) yerdımcı olurrsunuz dileğiyle. herkese tşk ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.