Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
9015
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Prıns mı Brc mi ?
A
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2 markada yılların markası kalite algısı olarak herkesin aklındaki markalar fakat megane 4 1.6 115 bg için araştırırken nedense prıns toplama brc eski brc diğil tarzı eleştirilere denk geldim tabiki kimse ayranım ekşi demez ama insan merak ediyor bu 2 marka arasında ne fark var malzemelerin birazı ithal birazı yerli türü farklılık mı var yoksa olay tamamen beyin yazılımla mı ilgili.

Bu kitler 2600-3000 tl arasında fiyatlandırılıyor bu kitlerin dışında obd li sorun yaşatmayacak daha makul fiyatlara kit ler yok mu acaba !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 12 Ekim 2019; 8:40:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Binbaşı

lovato obd 2 senin dediğin o toplama kitlerden çok daha iyi bir kitdir.ama brc nin yeni çıkarttığı comfort seriside gayet iyi bir kitdir.pahalı olan platinyum serisiyle yazılımı birebir aynıdır.enjektörleri farklıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 13 Ekim 2019; 17:26:40 >

A
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkür ederim

O kitin fiyatı ne civarlarda acaba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

Teşekkür ederim

O kitin fiyatı ne civarlarda acaba
lovato 3200 tl civarlarında. brc comfort 2800 tl.artı lovato orjinal kutusunda safkan italyan vidasına ve hortumlarına kadar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 13 Ekim 2019; 23:41:38 >

A
5 yıl
Binbaşı

ama daha uygun olarak atiker grand veya gold da çok iyi çalışır megan da.oda 2300-2400 tl civarlarında bende clio3 1.2 var atiker gold kullanıyorum 2 sene oldu çok memnunum sıfır sorun.onu da araştır derim.



O
5 yıl
Binbaşı

Ben iyi bir usta bulmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Bizde de var megan 4. Mayıs ayında prins tecnomax lpg taktırdık. Yol ayarı yapan bir yer aradım özellikle. Ankara'da mocan otogazda karar kıldım. Açıkçası orası prins değil de atiker bayisi olsa yine giderdim. Bu afr ya da yol ayarı muhabbeti patlamadan yıllar öncesinde bile adamlar yolda ayar yaparak teslim ediyorlarmış aracı. Çalıştığım kurumda 4 kişi tanıyorum orası brc bayisi iken montaj yaptırmışlar. 10 yıldır neredeyse kullanıyorlar araçlarını lpg li olarak ve lpg kaynaklı en ufak sorun yaşamamışlar.

Mesela çorumda bir brc bayisi var, ismi özençlerdi sanırım. Çok alakasız şehirlerden oraya montaja gidenler var. Bizde 5 aylık süre zarfında sorun yaşamadık, arıza lambası vs yanmıyorken, kuzenim 2015 civic aracına Kayseri'de brc comfort montajı yaptırdı yazın. Yaz tatilinde 2 defa uyarı vermiş ekran. Ankaradaki bayilerde hallettik.

Brc mi prins mi iş oraya gelirse, yıllardır bu markalarla anılan kitler brc de platinyum, prins de silverline aslında. Ama bu iki marka da, piyasadaki ucuz markalarla rekabet edebilmek adına eklemişler bu kitleri ürün gamına. Ama megan 4 gibi standart bir araç için daha üst versiyonlarının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Evet ikisi de bir nevi toplama ama sonuçta ben aldığım markaya, garantisine, yazılımına bakarım. Bir sorun yaşadığınızda muhatabınız yine brc ya da prins olacak. Bu kitler sorunlu, iş görmeyecek olsa kendi marka bünyelerinde kullanmazlardı bence.

Prinsin önde gördüğüm yanı ise, enjektörleri brc ye göre daha sessiz ve bakım aralığı 20 bin km.de bir.



S
5 yıl
Yarbay

Toplama denmesinin sebebi ekonomik fiyatlı kitlerin omwl enjektörler kullanması. Bende prins technomax var, araştırdığım kadarıyla omwl nin enjektörlerini geliştirip öyle kulanmışlar. Prinsin firmayı satın aldığınıda okudum. Technomax ile silverline aynı ecu ve yazılıma sahip haricinde birkaç böyle fark var.

Brc seq32-confort farkıda aynı şekilde enjektör ve regülatör kaynaklı diyen ondan eski brc değil diyor eskiden 2000tl ye alınan kitler şu an 3700+ kura göre (seq32-590€)

Uygun obd kitler atiker grand , gold ; prins tenchomax ; brc confort aracınız için fazlasının faydası yok amorti sürenizi uzatır...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

SAYIN alkoc

Prins technomax enjektörünü comforttaki gibi gemini model ile değiştirdi .artık omvl tip çıkmıyor bilginize < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



A
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çok değerli bilgiler için teşekkür ederim
daha uygun obd li kit var mı acaba arac megane 4 1.6 115 bg



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.