eski general Mobile gm8 telefonumun pillerini (2 adet 3075mAh 3.8 volt) yeni telefonum için power bang olarak kullanmak istiyorum. Eğer powerbang devresi almadan 2 pilinde telefona giren soketini paralel bağlayıp o şekilde kullansam ne olur. (Pillerin çıkışı ile telefona giren soket arasında bir devre var o devre nedir ?) Not: şarj ederken ve powerbang olarsk kullanırken hiçbir devre kullanmayacağım < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Doğrudan bağlarsanız şarj başlamayacaktır, powerbank devrelerinde pil voltajını 3.7den, şarj için gerekli olan 5 volta yükselten bir entegre mevcut. Pilin üzerinde gördüğünüz devre ise hem pil id'sini barındıran hem de aşırı şarj-deşarj veya aşırı ısınmaya, kısa devreye karşı pil hücresini koruyan devredir. Bu arada yanlış görmüyorsam pilde şişkinlik var, eğer öyleyse kimyasal yapısı bozulmuştur kullanmayın derim.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.