Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
795
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pop up ENGELLEME
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar her siteye girdiğimde şu saçma sapan pop up'lar çıkıyor.Bunları nasıl engellerim chrome'da pop up ayarlarına baktım pop up'lar engelli gözüküyor.Şu beladan kurtulmak için kesin çözüm ne yapmam gerekiyor bilgisayarda yavaşladı bilgisayarı tarattım baya virüs buldu.Temizledim gibi ama hem bilgisayar hala yavaş hemde şu reklamlar çıkmaya devam ediyor format demeyin çünkü bilgisayarı yedeklemem çok uzun zaman alır..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
11 yıl
Yüzbaşı

Tarayıcınızın eklenti bölümünden **** ekleyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

Tarayıcınızın eklenti bölümünden **** ekleyebilirsiniz.

Hocam dediğiniz google mağazasındanki eklentiler ise birkaçını denedim bir tanesi iyi gibiydi o da bazen sitede 5 tane varsa 4ünü engelliyor biri kalıyordu.Kesin bir çözüm olmadı benim için anlıyacanız.Bir türlü kurtulamadım şu saçma sapan olaydan.Bilgisayarda baya da virüs varmış tarattım temizlettim ama devam ediyor sıkıntı yinede.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yüzbaşı

Eklentiler bölümünde bilginiz dışında bir etkinleştirilmiş bir eklenti var mı? Malwarebytes ile tarama yapmadıysanız bir de onunla tarama yapın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.