Bu uc aracin arasinda kaldim gibi gorunuyor. Leon 1.4 tsi sahibiyim. Polo gti gercekten sahane bir performans sunuyor lakin leondan poloya gecmek mantikli degil diyen arkadaslarimi savusturamiyorum. Yag eksiltme ve dsg problemleri de biraz gozumu korkutuyor. Scirocco tasarimini begensem de kullanici kitlesi yuzunden temizini aramam gerekecek, ayrica 160 scirocco performans olarak leonun ustune cok katmayacak gibi geliyor, rcz ise tasarimini begendigim bir arac lakin thp motorlarla ilgili biriki sikinti duydum, satmasi zor olsa da manual 200 un performansi fena degil gibi. Sizler bu uc aractan hangisini onerirsiniz ? (Sorunsuzluk vb )
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >