Polo GTİ nin VW sitesinde sadece 2 kapılı versiyonu var fakat nette 4 kapılı alanları duyuyorum. Polo GTİ 4 kapılı satılıyor mu? Satılıyorsa fiyatı nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
965 tl fark ile sipariş edilebiliyor (670 +%37 ötv+%18 kdv) . neyse 44865 fiyat verdi,bende yani düz hesap 44.000 bine sayarsın demi dedim.hayır olmaz dedi ozaman 45.000 diyelim deyince evet o şekilde olur diye söyledi üstüne üstlük 4 ay süre ve fiyat garantisi yok.yakında rüşvetle araç satmaya başlayacaklar
ben de düşünüyordum ama gelen araçların hepsini ağzına kadar dolu getirmişler. Bu da açıkçası benim işime gelmedi, ben sadece hız ve akselerasyon için istiyorum, otomatik klima rcd510 xenon far gibi extra donanımlar istemiyorum. Psikolojik olarak da 50000 rakamından korktum, dediğin gibi 44000 daha insancıl gelmişti Polo GTI için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.