Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
933
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Polise Bomba Atan Teöristi, Mahkeme Serbest Bıraktı
D
10 yıl (1057 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Adana'da polise molotof ve el yapımı bomba attığı gerekçesiyle gözaltına alınan 19 yaşındaki E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'da terör örgütü yandaşlarının sokak gösterilerinde polise molotof ve el yapımı bomba atmak istediği öne sürülerek gözaltına alınan 19 yaşındaki E.Y. adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YOK KAPATIP, SLOGAN ATTILAR

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin yıldönümünde bir grup merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde yol kapatıp, slogan attı.

SOKAKLARA BARİKAT KURDULAR

Örgütün boykot çağrısı üzerine çevredeki işyerlerini de zorla kapattıkları belirlenen göstericiler, Şakirpaşa Caddesinde de barikat kurup yaya ve araç trafiğini kesti.

POLİSE EYP VE MOLOTOF ATTI

Polis, eylemcileri dağıtmak için zırhlı araçlarla müdahale etti. Bu sırada, E.Y., polise el yapımı bomba ve molotof attı.

İKİNCİ SEFERİNDE YAKALANDI

Sokak gösterisi yapanlar ara sokaklara kaçarken polis, kendilerine ikinci kez molotof bombası atmak isteyen E.Y.yi suçüstü yakaladı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ


Gözaltına alınan E.Y. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

E.Y. buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÖNCE DE EYLEMLERE KATILMIŞ

E.Y.ye daha önce de terör örgütü yandaşlığı ve sokak gösterilerine katıldığı gerekçesiyle işlem yapıldığı da ortaya çıktı.

Kaynak

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
10 yıl (3340 mesaj)
Binbaşı

Bunları idam etseler memlekete huzur gelir gel gelelim ki birde serbest birakiyorlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.