Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
228
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Planetside 2'nin Yönetmeni Firmadan Ayrıldı
Q
11 yıl (37526 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi



    Sony Online Entertainment olarak tanıdığımız firma geçtiğimiz günlerde satılmış ve Daybreak Game Company adını almıştı. İlk başta strateji değişikliğinden dolayı ayrılıklar gördüğümüz firmada bu kez önemli bir ismin ayrılık haberi geldi.
 
    Gelen haberlere göre Planetside 2'nin yönetmeni Matt Higby, Daybreak Game Company'deki görevinden ayrıldı. Yaptığı açıklamalarda Higby, dört yıldır aynı oyun üzerinde çalıştığını ve artık değişik şeylere atılmak istediğini belirtti. Planetside 2'nin emin ellerde olduğunu söyleyen Higby, "Planetside 2'nin geri kalan macerasında güzel şeyler göreceğinize eminim." açıklamasını yaptı.
 

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
11 yıl (169 mesaj)
Teğmen

Sanırım Sony'nin SOE'yi satmasının nedenini şu satır çok iyi özetlemiş : ''Yaptığı açıklamalarda Higby, dört yıldır aynı oyun üzerinde çalıştığını ve artık değişik şeylere atılmak istediğini belirtti. '' Üzgünüm ama Sony'nin bu firmayı elden çıkarmasının nedeni parasal sıkıntılar değil,Sadece bu firmadan kazanacaklarını diğer stüdyolara haracayıp daha fazla proje ile PS'yi desteklemek olduğunu düşünüyorum.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

A
11 yıl (4244 mesaj)
Yarbay

SONY yakında Konsoluda Microsoft'a satar



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
11 yıl (785 mesaj)
Yüzbaşı

Oyun bi yerde tıkanıyor. Yapcakları 2 3 amaç görev eklemekti o kadar



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.