Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
626
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pizza gerçekten pratik mi?
M
9 yıl (111 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Selam. Benim herhangi bir hızlı gıda (fast food) firmasından siparişim bir elin parmaklarını geçmez. Çevrem de genelde bu şekildedir. Pizzanın en geç 30 dk da geldiği söyleniyor.
Bilemiyorum, bana uzun bir sure gibi geliyor. Bir hamurun yoğurulup bir kaç malzeme döşenmesi ne kadar güç olabilir. Usaklari toplayıp deneme yaptığımda fırına göndermem 14:32 gibi bir süre (dakika) aldı. 6 kişilik mataryel 9 kusur lira, 1 lirada fırın yaksa 10 lira.

Dışarıda fiyatı ne kadar bilmiyorum. Yalnız bu kadar basit bir gıdanın nesen bu kadar takipçisi var size sormak istedim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Tutan -- 3 Aralık 2017; 13:31:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl (850 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam , pizzacıların hamur falan yoğurduğu yok dondurulmuş olarak hazır geliyor pizza firmalarından bahsediyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl (38320 mesaj)
Yarbay

Aynen hazır onlar hep



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

-
9 yıl (2171 mesaj)
Binbaşı

Pişirmesi uzun süre alıyordur. Ben Dominos'a pizza yemeye gitmiştim 15 dk bekledim. E hadi siz 15 dk motorla getirmesini trafiği de hesaba katın oldu size yarım saat normal bence.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.