Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
4148
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Piyasa ve Portföy Takip Exceli
R
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sizlere günlük market hareketlerini izlemek ve potföyünüzü takip edebilmeniz amacıyla kendi hazırladığım excel dosyasını paylaşacağım. Kullanımı çok basit ve kolay. Bütün fonksiyonlar ve macrolar hazırlanmıştır. Sadece çalıştırsanız kafidir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Excel Dosyasının amacı günlük ya da saatlik değişimleri takip edebilmek ve ani değişimler olduğunda farkına varabilmek. Hareket kolonunda değişimin artı ya da eksi yönde hangi derece ile olduğu gösterilmektedir.

Oto yenileme ve güncellemeler için iki adet buton mevcut. Oto yenileme karşılaştırma değerlerini yenilemek için, oto güncelleme güncel değeri almak içindir.
Coin Bilgileri Binance'dan alınmaktadır ve toplam 125 adet coin vardır. Bence şimdilik yeterli

< Resime gitmek için tıklayın >

Portföy kısmı da çok basit. İstediğiniz coini seçin ya da yazın, ardından aldığını miktarı girin son olarak da alış fiyatını belirtin. Daha sonrasını excel halledecek. Ayrıca Coin dağılımlarınızı görmek amacıyla pasta grafiği de mevcut.

< Resime gitmek için tıklayın >

Aslına bakarsanız basit gözükse de o kadar şeyi bir araya getirip hayata geçirmek bayağı zaman alıcı. Eğer ufak bir bahşişi hakkettiğimi düşünüyorsanız, yardım edebilirsiniz. Cüzdan Adresleri dosya içinde mevcuttur.

Eğer eklenmesini istediğiniz yeni özellikler olursa, önerilere her zaman açığım bana söyleyebilirsiniz.

Güncellemeler için steem hesabını takip etmeyi unutmayın.

İndir



*
2 yıl
Yüzbaşı

merhabalar macro çalıştır dediğimde hata veriyor güncel verileri alamıyor sanırım yardımcı olurmusunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.