Korsancılık temasını açık dünyalı bir oyuna yediren ve oyunculara geniş özgürlükler sunan Pixel Piracy yeni güncellemelerle beraber eksik yanlarını düzeltmeye devam ediyor. Terraria'nın yapımcısı Re-Logic tarafından desteklenen oyun için kalıcı bir fiyat indirimi geldi.
Toplam satış sayısı 250.000'i geçen oyunun fiyatı kalıcı olarak 9.99 dolara düşürüldü. Bu haberin ardından 48 saat boyunca Pixel Piracy, Steam'den %50'lik indirimle satılmaya başladı. Pixel Piracy'i 4.99 dolara satın alma fırsatını http://buradan değerlendirebilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.