Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1437
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pirelli a226G Modem Hakkinda
A
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

SuperOnline'in fiber internet paketine gecmeyi dusunuyorum ancak evdeki 5 bilgisayarin 3'u kablosuz olarak internete bagli. Acaba bu modemin wireless hizi nedir? (kablosuz baglanan bilgisayarlarin hepsi MacBook Pro MC226LL/A). Kablosuz olarak fiber baglanmakla, kablosuz olarak ADSL baglanmam arasinda bir hiz farki yasar miyim? (Suanda kullandigim ADSL modem Airties RT-210)



D
15 yıl
Binbaşı

4mbit internetten 20mbit olan fibere geçtik. toplamda 1.5mb/sec download gördüğüm oluyor torrent ile. TTnet ile 400kb/sec civarındaydı... hız daha iyi yani :)

modem salonda. evimiz 1. katta. apartmanın 100 metre ilerisinde kafeden bile giriyorum. Evin her odasında full çekiyor. Evin ortasında sayılır modem. ev 140m2 civarında.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

hocam peki wireless'ta baglanarak mi 1.5mbps goruyorsun yoksa kabloda mi? Eger kablodaysa, wireless olarak kac goruluyor??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Binbaşı

wireless ile yaptığımız ilk denemelerde 1.0-1.2 arası gördük. benim bahsettiğim desktop ile. Torrente doldurduğum dosyalarla hız 1.5 civarıydı kısacası.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.