Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
715
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pioneer SE-MX9 K
Şehir : #Antalya
İlan Türü : #Satılık
X
10 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Pioneer SE-MX9 K
Merhabalar arkadaşlar.MediaMarkt'tan aldığım Pioneer SE-MX9 K modeli Hi-Fi kulaklık.Kulaklık sıfır sadece 1 gün kullandım,2 yıl garantisi var.Ses kalitesi çok yüksek fakat ben biraz bass-head dedikleri kafadan olduğum için aradığım o hayvan gibi abartı bass'ı bulamadığım için satmaya ve başka bir kulaklık almaya karar verdim.Bass yine çok güzel ama dediğim gibi abartı bass aradığım için pek benlik değil biraz profesyonel kaçıyo bana .Kulaklık telefon uyumlu (iPhone,Android,WinPhone) ve mikrofonu var.İki tane kablosu var,birisi telefonla kullanmak için,diğeri PC veya DJ ekipmanlarıyla kullanmak için.Kulaklığı 1000 TL'ye aldım 800 TL'ye satmayı düşünüyorum ama ufak pazarlık payı da var.Antalya'da yaşıyorum,ilgilenenler PM'le ulaşabilirler,telefonla görüşebiliriz,facebooktan ekleşebiliriz.
Resimler:http://i.hizliresim.com/Gbgm82.jpg
http://i.hizliresim.com/1j36QA.jpg
http://i.hizliresim.com/q9ado5.jpg
http://i.hizliresim.com/5p3aWR.jpg
http://i.hizliresim.com/WWyqJY.jpg
http://i.hizliresim.com/aPalkz.jpg
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 21 Ağustos 2016 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.