Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
430
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ping Sorunları ve Dual-band Router
S
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İyi akşamlar. Online oyunlarda çok ping ve lag spike sorunları yaşıyorum. Ev dubleks, modem salonda dolayısıyla kablolu bağlantı şansım yok. Wifi adaptör ile üst kata çekiyorum. Özellikle son dönemde tüm aile evde interneti kullandığı için ping sorunları yaşamaya başladım. Modemim ZyXel VMG8324-B10A, türk telekom vermişti interneti bağlattığımda. 5 GHz desteklemiyor maalesef. Acaba Dual band bir modem ile ben 5 GHz evdeki diğer kişiler 2.4 GHz frekansına bağlansa ping sorunum çözülür mü ? Herhangi başka bir öneride bulunabilecek varsa onları da bekler, şimdiden cevaplarınıza müteşekkir olduğumu belirtmek isterim.



D
4 yıl
Yarbay

sadece 5Ghz kullanmak yetmez 2.4ghz için ayar yapman iyi olur mesela 11abgn değil sadece g seç... + modem ara yüze güçlü şifre koy ki durumu farkeden değiştiremesin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bizim dışımızda internete gizlice bağlanan birisi yok. Modem arayüzündeki fark edince değiştirmesin kısmını o yüzden anlayamadım :) . Sadece 5GHz kullanmak yetmez diyorsunuz. Dediğiniz 2.4 ayarını yapmak ne katacak ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @detanaoq
D
4 yıl
Yarbay

hız kısıtlatıp senin hızını düşürmesinler diye...




Bu mesajda bahsedilenler: @S1L3NTH4CK3R
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.