Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
386
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Piempi Türkiyenin En Büyük Network Şirketi!
C
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

NOT PİEMPİ ŞİRKETİNE BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ. PİEMPİ ŞİRKETİNE BURAYA TIKLAYARAK KAYIT OL!
Piempi network, Yatırım yaparak internet üzerinden para kazanabileceğiniz bir sistemdir. Bitcoin üzerine kurulu olan sistem şimdilik bitcoin arbitraj robotu üzerinde çalışıyor. Arbitraj ucuza alıp pahalıya satmak demek. Bitcoin üzerinden otomatik olarak ucuzdan alıp pahalıdan satarak al sat yapabilecek.

Arbitraj kolay gibi görünse de biraz uğraş ve bilgi isteyen bir iştir. Piempi network dediği gibi bu işi robotlaştırırsa gerçekten çok büyük kazançlar elde edilebilir. Bitcoin ve alt coinlerin sadece 2017 yılında 10 ila 1000 kat arttığını düşünürsek arbitraj işinin oldukça mantıklı ve karlı bir iş olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

PİEMPİ BİTCOİN OTOMATİK AL-SAT ROBOTU
Akıllı botun mantığı düşükten al yüksekten sat şeklinde çalışmamaktadır. Akıllı botta hiç bir risk yoktur. Borsa siteleri üzerinde insanların göremeyeceği bir ticari açık bulunmaktadır. Akıllı bot her saniye borsa sitesi ile bağlatı kurup fırsatları kollayacak ve kâr olma durumunda 1 saniyede 4-5 alış-satış işlemi yapacak ve geri dönen btc kârlı şekilde dönmüş olacak. Normalde bir insanın ortalama 1 dakikada yapabileceği bir işlemi bot 1 saniye içinde tamamlıyor ve sonuç kâr oluyor ve elde hiç coin kalmamış oluyor. Bu ticari market açığı gün içinde ortalama 400 kere oluşabiliyor. Bu açığın oluşmasının sebebi ise birileri yüksek tutarda btc, etc, ltc, xrp, dash, zec veya xmr satışı veya alışı yaptığında, yani şu dik kırmızı veya yeşil uzun çizgilerde oluşuyor. Ortalama 15-20 saniye süren bu açığı bot değerlendiriyor ve 15-20 saniye boyunca açık kapanana kadar yani kâr durumu kapanana kadar alış satış yapıyo

YENİ MİLLİ PROJE EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR.
ARTIK PASİF KAZANÇLARINIZI VE KOMİSYONLARINIZI BİTCOİN OLARAK ÇEKİM YAPABİLECEKSİNİZ.VE ESAS BOMBA HABER...PAKET SÜRE BİTİMİNDE ANA PARA İADE HEM DE GÜNCEL PİYASA KURUNDAN.BİTCOİN'LERİNİZİ KATLAMA ŞANSI PİEMPİ'DE

NOT PİEMPİ ŞİRKETİNE BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ.

Adres: Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık
Kartal – İstanbul

Piempi A.Ş Şirketi kuruluş amacını resmi web sitesi piempi.com sitesinde açıkladı;

”Stratejimizin temelini oluşturan ana hedefler, müşterilerimiz için en güvenli yatırım ortamını oluşturmak,risk oluşumuna karşı korumak ve hem şirketimizin hem de yatırımcılarımızın yüksek seviyede garanti kazanç elde edebilmesini sağlamaktır. Başlıca amacı ve faaliyet konusu ve ilgili mevzuat çerçevesinde,sermaye piyasası araçlarının,kambiyo ve kıymetli madenler ile kıymetli taşların ve Sermaye Piyasası Kurulunca uygun görülen diğer sözleşmelerin, belgelerin ve kıymetlerin serbest rekabet şartları altında kolay ve güvenli bir şekilde, şeffaf, etkin rekabetçi, dürüst ve istikrarlı bir ortamda alınıp satılabilmesini sağlamak,bunlara ilişkin alım satım emirlerini sonuçlandıracak şekilde bir araya getirmek veya bu emirlerin bir araya gelmesini kolaylaştırmak ayrıca, daha fazla şirket geliştirme için yeni fon cazibe sürücülerinden biri,www.piempi.com adresindeki kayıtlarla ilgili uzak işlemlerin sonuçlandırılmasına yönelik bir opsiyonla yeni hesapların açılmasının teşvik edilmesinde önemli bir faktör olan yüksek kar oranlarında bireylerin yerleştirdikleri mevduatlardır.”

GÖREVİMİZ:

”Yatırımcısını koruyan onların yatırımlarını en iyi şekilde muhafaza ederek ticari alanlarda değerlendiren ekibimiz sizin için tüm desteği güvenli bir şekilde sunacaktır.”

PİEMPİ ŞİRKETİNİN FAALİYETLERİ:

Piempi şirketi ile alanında öncü Pomepo Web Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. arasında gerçekleştirilen ortaklık anlaşması sonucu 2 şirket güçlerini birleştirme yoluna giderek Dünya’da bilişim sektörüne damga vuracak projeleri tek tek hayata geçirecek çalışmaları yapma kararı aldılar.Pomepo şirketinin faaliyetlerinden bazıları şu şekilde,

Web Yazılım / Programlama / Geliştirme
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
Grafik Tasarım / Kartvizit / Broşür / Banner
Dijital Pazarlama / Satış Teknikleri
Sosyal Medya Yönetimi
Adwords / Merchant Reklam Yönetimi
Mobil Tasarım (Full Responsive)
E-Ticaret / WordPress / Opencart
İçerik Pazarlama

Piempi A.Ş yetkililerinden aldığımız haberlere göre 4 büyük projenin çalışmalarına devam edildiği ve ilerleyen zamanlarda gerekli açıklamaların yapılacağı bildirildi.

Bu projelerden birisi Bittrex coin borsası benzeri belli kalitede alt coinlerin güvenle alınıp satılabileceği exchange borsa projesi.Bir diğer yazılımı devam eden ”Smart Arbitrage Software” akıllı otomatik alım satım arbitraj robotu projesi.

PİEMPİ NETWORK YAZILIM PAKETLERİ

Piempi Network yazılım paketleri 4 gruba ayrılmaktadır.

1-) Küçük Paket(0.01 BTC-0.1999 BTC Arası) 24 Ay Sürer (Aylık Ortalama %8 Kar)

2-) Orta Paket (0.2 BTC-0.4999 BTC Arası ) 20 Ay Sürer (Aylık Ortalama %10 Kar)

3-) Büyük Paket (0.5 BTC- 2 BTC Arası) 16 Ay Sürer (Aylık Ortalama %13 Kar)

4-) Kurucu Paket (3 BTC-10 BTC Arası) 15 Ay Sürer (Aylık Ortalama %12 Kar)

Yazılım paketlerinin pasif gelirleri her gün yönetim panelinizdeki sanal cüzdanınıza BTC olarak yansımakta ve ödemeler Küçük,Orta ve Büyük paketlerde ayda 2 defa; Kurucu paketlerde ayda 1 defa yapılmaktadır.Ödemeler de alt limit 0.00256 BTC üst limit sınırsızdır.

Yazılım paketleri satın alınan paket seçeneğine göre ortalama günlük % 0.26-% 0.43 arasında,

Aylık ortalama %8- % 13 arasında;

Yılda ise ortalama %180-% 208

Yatırım paketlerinin süre bitiminde, yatırımcılar isterlerse yatırdıkları ana parayı güncel kurdan iade alarak sistemden ayrılabileceklerdir.

NOT PİEMPİ ŞİRKETİNE BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ. PİEMPİ ŞİRKETİNE BURAYA TIKLAYARAK KAYIT OL!

PİEMPİ NETWORK KAZANÇ PLANI

1-)Direk Tavsiye Kazancı % 6

2-) Toplam 8 derinliğe kadar ekip kazançları

PİEMPİ NETWORK SEVİYE VE DERİNLİK TABLOSU

1-) Küçük Paket:Toplam 2 seviye kazanç (24 ay)

1.Hattımızdan % 6 Tavsiye kazancı elde edebilmek için en az 0.01 BTC’lik bir yazılım paketi satın alarak sistemde aktif olmak gerekmektedir.

2. seviyeden ilave % 4 kazanç elde edebilmek için en az 0.025 BTC’lik kişisel yatırım ve 0.3 BTC’lik ekip yatırımı şartı bulunmaktadır.


2-) Orta Paket:Toplam 4 seviye kazanç (24 Ay)

1.Hattınızdan % 6 Tavsiye kazancı elde edebilmek için en az 0.01 BTC’lik bir yazılım paketi satın alarak sistemde aktif olmak gerekmektedir.

2. seviyeden ilave % 4 kazanç elde edebilmek için en az 0.0225 BTC’lik kişisel yatırım ve 0.3 BTC’lik ekip yatırımı

3. seviyeden ilave % 3 kazanç elde edebilmek için en az 0.25 BTC’lik kişisel yatırım ve 0.5 BTC’lik ekip yatırımı

4. seviyeden ilave % 2 kazanç elde edebilmek için en az 0.275 BTC’lik kişisel yatırım ve 2.5 BTC’lik ekip yatırımı şartı bulunmaktadır.


3-) Büyük paket:Toplam 7 seviye kazanç (24 Ay)

1.Hattınızdan % 6 Tavsiye kazancı elde edebilmek için en az 0.5 BTC’lik bir yazılım paketi satın alarak sistemde aktif olmak gerekmektedir.

2. seviyeden ilave % 4 kazanç elde edebilmek için en az 0.525 BTC’lik yatırım ve 0.3 BTC’lik ekip yatırımı

3. seviyeden ilave % 3 kazanç elde edebilmek için en az 0.55 BTC’lik kişisel yatırım ve 0.5 BTC’lik ekip yatırımı

4. seviyeden ilave % 2 kazanç elde edebilmek için en az 0.575 BTC’lik kişisel yatırım ve 2.5 BTC’lik ekip yatırımı

5. seviyeden ilave % 1.5 kazanç elde edebilmek için en az 0.6 BTC’lik kişisel yatırım ve 5 BTC’lik ekip yatırımı

6. seviyeden ilave % 1 kazanç elde edebilmek için en 0.8 BTC’lik kişisel yatırım ve 10 BTC’lik ekip yatırımı

7. seviyeden ilave % 0.5 kazanç elde edebilmek için en az 1 BTC’lik kişisel yatırım ve 50 BTC’lik ekip yatırımı şartı bulunmaktadır.


4-) Kurucu Paket:Toplam 8 seviye kazanç (24 Ay)

1.Hattınızdan % 6 Tavsiye kazancı elde edebilmek için en az 3 BTC’lik bir yazılım paketi satın alarak sistemde aktif olmak gerekmektedir.

2. seviyeden ilave % 4 kazanç elde edebilmek için en az 3 BTC’lik kişisel yatırım ve 0.3 BTC’lik ekip yatırımı

3. seviyeden ilave % 3 kazanç elde edebilmek için en az 3. BTC’lik kişisel yatırım ve 1.5 BTC’lik ekip yatırımı

4. seviyeden ilave % 2 kazanç elde edebilmek için en az 3 BTC’lik kişisel yatırım ve 2.5 BTC’lik ekip yatırımı

5. seviyeden ilave % 1.5 kazanç elde edebilmek için en az 3 BTC’lik kişisel yatırım ve 5 BTC’lik ekip yatırımı

6. seviyeden ilave % 1 kazanç elde edebilmek için en az 3 BTC’lik kişisel yatırım ve 10 BTC’lik ekip yatırımı

7. seviyeden ilave % 0.5 kazanç elde edebilmek için en az 3 BTC’lik kişisel yatırım ve 50 BTC’lik ekip yatırımı

8. seviyeden ilave % 0.5 kazanç elde edebilmek için en az 3 BTC’lik kişisel yatırım ve 100 BTC’lik ekip yatırımı şartı bulunmaktadır.

Piempi Network Projesi Kazançlarımı Nasıl Çekebilirim ?

Yazılım paketlerinin pasif gelirleri her gün yönetim panelinizdeki sanal cüzdanınıza BTC olarak yansımakta ve ödemeler Küçük,Orta ve Büyük paketlerde ayda 2 defa; Kurucu paketlerde ayda 1 defa yapılmaktadır.Ödemeler de alt limit 0.00256 BTC üst limit sınırsızdır.Pasif Kazançlarınız ve tüm komisyon gelirleriniz Bitcoin Kripto para birimiyle (BTC) ödenir.


YENİ MİLLİ PROJE EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR.
ARTIK PASİF KAZANÇLARINIZI VE KOMİSYONLARINIZI BİTCOİN OLARAK ÇEKİM YAPABİLECEKSİNİZ.VE ESAS BOMBA HABER...PAKET SÜRE BİTİMİNDE ANA PARA İADE HEM DE GÜNCEL PİYASA KURUNDAN.BİTCOİN'LERİNİZİ KATLAMA ŞANSI PİEMPİ'DE

Paketleri nasıl satın alabilirim?

Bitcoin ve Banka Havalesi ile yazılım paketlerini satın alabilirsiniz.

PİEMPİ NETWORK VARİS TAYİN ETME

Piempi yönetim panelinizde bulunan ilgili bölümü eksiksiz doldurduğunuzda Piempi hesap sahibinin vefatı durumunda tüm hakları Piempi A.Ş şirketi tarafından yetkilendirilmiş hesap varisine devir edilir.


NOT PİEMPİ ŞİRKETİNE BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ. [link=https://www.piempi.com/yatirim/kayit-ol/5a19b1b3c98a7]PİEMPİ ŞİRKETİNE BURAYA TIKLAYARAK KAYIT OL!
[link=https://www.piempi.com/yatirim/kayit-ol/5a19b1b3c98a7]PİEMPİ ŞİRKETİNE KAYIT OL!!!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.