mutlaka gidiyordur. sonuçta 1 aya yakın bekleme süresi sunuyor philips telefonlar. servisleri hakkında bir fikrim yok. ben philips kullanmıştım 568 modelini. o gayet sağlam bir modeldi ve tek sorunu şebeke problemi yaşıyordu alet.Çekmiyordu yani.bu nedenle değiştirmiştim telefonu. bence başka markalara bakınız size uygun daha güzel modeller bulabileceğinizden eminim. tabsiyem nokia ve samsunga bir bakınız.
Ben Philips Xenium 9@9a kullanıyorum çok fazla telefon kullanan bir kişi değilim üç hafta gidiyor şarjı yaklaşık olarak. Bundan önce de Philips 362 kullanıyordum onun da şarjı on gün kadar gidiyordu. Philips telefonları Çin'de bir şirket üretiyor bildiğim kadarıyla ama benim kullandığım her iki telefonunda üretim kalitesi iyiydi. Ama siz kamerası, mp3 çaları olan bir telefon alıp telefonu sürekli kullanırsanız sanırım asla uzun telefonun özelliklerinde yazdığı gibi uzun bekleme süreleri göremezsiniz.
bir de servis ağı nasıl philips'in. yani aletler 2 günde elde kalcak tarzda mı. mesela benqlar öyle..
çünkü fyatları özelliklerine bakılacak olurs süper...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.