Philips MiniLed konusunda görenler olmuştur, 4. ayındaki 65PML9507 model tv'nin anakart üzerindeki ambilight kontrolcüleri arızalandı. Daha doğrusu servis teşrif edip de bakmadığı için bizim öngörümüz bu şekilde. Geçtiğimiz günlerde Philips Müşteri Hizmetleri ile yaşadığım sorunu Adem Helvacı abi sağolsun gündemine aldı, ben THH'ye başvurumu yaptım bu saatten sonra kendiler düşünsün. Kendisinden, bu rezilliği tüm Philips almayı düşünen tüketicilere uyarı niteliğinde olması için özellikle YouTube'da içerik hale getirmesini rica ettim sağolsun bizleri kırmadı. Hoş, diğer markalarda durumlar daha mı iyi ? Tartışılır ancak Philipste hiç iyi olmadığı kesin. İyi seyirler.
Hocam çok teşekkür ederim, tabiki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim. Gelecekte aynı sorunu yaşayacak olanlar muhakkak olacaktır belki onlara bir yardımımız olur diye aynı zamanda bu çabamız. Şu an beklemedeyiz zaten.
Philips 65PML9507 4 Ayda Arıza Yaptı TPV Ürünü Değiştirmiyor - YouTube
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3.0V6 -- 25 Nisan 2023; 18:59:9 >