Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
917
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PHILIPS 65PML9507 vs SAMSUNG 65QN85C
O
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Bütçem bu 2 televizyona yetiyor. Sanıyorum 55k aralığında alınabilecek en iyi 2 televizyon. tavsiyeleriniz hangisi olur?

Daha tecrübeli arkadaşlar başka model de önerebilir. 55 inç düşünmüyorum. QNED yerine QLED olabilir fiyat farkına değmez derseniz.

Bir de 65PML9507 geçen senenin modeli sadece bir satıcıda 2 adet stok gözüküyor. Bu modelin 2023 olanını kısmışlar sanırım. 2022 model alınır mı sizce ? Ambilighttan ötürü philipse yakınım ama görüntü ve kalite farkı varsa vazgeçebilirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 yıl
Binbaşı

akıllı bir insan tv de philips e bulaşmaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Servisten ötürü mü hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Binbaşı

philips ürün kalitesi düşük.2-3 yılda arıza vermeye baslıyor.ayrıca teknolojileri eski.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ocean-x
O
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Her iki tv kullanıcılarının yorumlarını beklerim



A
2 yıl
Yüzbaşı

Bahsettiğiniz model deği ama Philips PUS9435 Tv kullanıcısıyım. 2020 yılında aldım. Arkadaşın dediği gibi de 2-3 yılda bozulmadı. Buradaki en büyük faktör TV'nin hangi üretim bantından çıktığı. Philips'te /12 ile biten modeller Avrupa /62 ile biten modeller Türkiye üretimi. Tabii ki de /62 lerde sorun çok. /12 olan modelleri almak daha güvenli. Bu arada belirtmekte fayda var ki LG, Samsung, Sony, Philips gibi bi,rçok markanın bazı modelleri Atmaca vs gibi Türkiye fabrikalarında üretiliyor. Sonra adam çıkıp WebOS lu, MAgic remote'lu (LG çakması) Onvo üretip satıyor. İthalatı önlemek adına da kahramanca bir iş yapılmış oluyor. Bu gidişler 3-5 yıl sonra Türk Tüketicisi sadece Onvo, Regal, Beko alabilecek gibi görünüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.