Philips 55pus7502 kullanıcıyim. Tv hakkında elbette bilmediğimiz yanları olabilir. Bilmeyenler soruya bilenler cevaba abansin lütfen. Öncelikle tv nin kasasında egiklik var mı bakar mısınız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sitesinde " VESA duvara monte edilmeye uygun: 300 x 200 mm " yazıyor . Buna uygun askı aparatı bulamadım. Dark VT38 de 300x200 yazıyor ama hiçbiryerde stokta yok. Bu tv için hareketli askı aparatı kullanan varmı? Marka model önerebilirmisiniz. Birde çoğu apratta 200x200, 300x300, 400x400 vesa uyumluluğu yazıyor. Acaba 300x200 otomatik olarak uyumlumu oluyor bunlar? CEvaplarsanız sevirinirim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 15 Mayıs 2020; 17:4:31 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanguney2 -- 27 Ocak 2018; 23:16:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >