Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
14555
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Peugeot 106 XR mi,XN mi ? Kararsız kaldım...
F
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Araç eleye eleye bu modelde karar kıldım.Kısmet olursa, 3-4 güne kadar ayağımızı yerden kesebileceğiz

Peugeot 106 XR ve XN arasındaki fark motor (1.2-1.4 cc) ve airbag mı ? Hangisi tercih edilmeli ?
2.el alım-satım sitelerinde genelde satılma payı fazla olan XR modeli var.

Birde bunlar enjeksiyonlu 8 valf,16 valf motorlara göre yakıt tüketiminde ciddi bir fark olur mu ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
13 yıl
Yarbay

xr ve 1.4 olanı alırsanız memnun kalırsınız yakıt/performans olarak . Xn en boş olanıdır.lpg şart tabi çok yol yapılıyorsa.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Yarbay

6 yıl XR kullandık. açıkçası 3-4 kişi bindiğinde yokuşlarda sıkıntı yaratıyordu. Bu yüzden XN'i (1.1lt 60hp) düşünmeyin.

98 yılından sonra XR'ler hafif makyajlandı. (sürücü hava yastığı standart oldu , döşemeler ve koltuk formları değişti , km sayacında devir saati eklenip hız göstergesi 220km/h oldu)
97 modeller ve 98'in ilk başlarındaki XR'lerde hava yastığı yoktu , km sayacı 180likti ve devir sayacı yoktu.

uzun yolda tek kişi kullanımda baya ekonomiktir ama yüke gelmez.


6 sene boyunca yağ-benzin-filtre haricinde masrafı olmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hımm çok teşekkür ederim,1.2 motor düşünüyordum ama bu dediklerinizden sonra en iyisi standart 1.4 motor olanı tercih etmek lazım.

Bu arada 6 yıl kullandığınız araba kaç modeldi ? Heralde 99-2000 modelleri kış sabahında tek marşta çalışır ? Bizim 93 spring gibi 5-6 marşta değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 19 Mart 2012; 23:29:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Çavuş

4 yıldır kullandığım, 98 orjinal sunroof 'lu xr 'mi satıyorum, ilgilenirseniz tavsiye ederim...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: zagor-te-nay

4 yıldır kullandığım, 98 orjinal sunroof 'lu xr 'mi satıyorum, ilgilenirseniz tavsiye ederim...

İlan linki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Çavuş

C
11 yıl
Onbaşı

ORJİNAL 106 XR SUNROOF lu 93 model xr modeli arkadaşlar 8 9 bin bütçem var ve bu araba sizce nasıl benzinli lpg takılmamış alınır mı 1.4 motor parçası vs vs daha önce uno almıştım ve başıma dert olmuştu çok araştırdım ve tek kapı peugeot 106 xr yi buldum 8.500 bi tane buldum sizce mantıklımı yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.