Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1168
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pes 2011 de Pas Sorunu
D
15 yıl (697 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var;
Pes 2011 oynarken farkettiğim bir şey bu oyun esnasında sol üst tarafa pas atamıyorum. Sanırım bir algılama problemi yaşıyor bilgisayar. Ancak yön tuşlarından birisini bıraktığım zaman pas atabiliyorum. Bilgisayarın donanımının yetersiz olduğunu düşüneceğim ama i3 330m işlemcili ddr3 3gb ramli ati 5650 li bir laptop kullanıyorum ki bu özellikler de epey yeterli pes için. Benzer sorunu yaşayanlar var mı yada çözümü için neler önerirsiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.