Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
741
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Performance Limit
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İlk defa bir laptop satın aldım. Bir sorum olacak bilgisayarın adaptörünunün yetmediğini farkettim acaba Monster bunu ısınmaması için yapmış olabilir mi? Adaptör 120 watt. Fotoğrafta bilgisayarın güç limitine takıldığını görüyorum. Ekran kartı tam yükte çalışmaz iken işlemci 55 60 watt çekebiliyor ama ekran karti tam yükte 50 watt çektiği için işlemci 25 35 watt arası çekiyor. Merak ettiğim adaptör 150 watt olsaydı ne değişirdi.
Fotoğraf a da fpsi sabitlemiştim. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

En son eklediğim fotoğrafta ayarları ve çözünürlüğü düşürdüğümde işlemcinin 43 watt kullandığını ekran kartının 22 watt kullandığını işlemci frekansınında obür fotoğraflara göre daha yüksek olduğunu görüyoruz.
Düzenleme: Ekran kartına undervolt yaptım ve 45 watt a düşürmeyi başardım saat hızı hala aynı ve bu sayede işlemcide güç limitine takılmadan tam hızda çalışıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluselo96 -- 5 Temmuz 2020; 22:37:16 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.