Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
870
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pegasus BOLBOL puan veya İndirimli uçak bileti
İlan Türü : #Satılık
Uçak : #Pegasus
D
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Pegasus ile yurtiçi uçak biletlerinde %45'e varan indirimli bilet alınır.
Yurtdışında ise bazı destinasyonlara alınır (sorgulamak gerekli, sorunuz lütfen)

Pegasus'un sitesinde;

A) 660 TL'ye kadar olan biletler* sadece 360-430 TL arasına (%45'e varan indirim)
B) 1.055 TL'ye kadar olan biletler* ise 640-750 TL arasına alınır (%40'e varan indirim)

*Oluşabilecek en yüksek orana sahip bazı biletleri kapsar, tüm biletler değildir. Uçuş tarihi, havayolu, kalkış havalimanı vs'ye göre değişkenlik gösterir. Sizin almak istediğiniz bilete % kaç indirim denk geldiğini sorgulamak için lütfen uçuş (kalkış-varış) bilgisi tarih ve saat belirterek mesaj atınız.

EFT yaptıktan sonra isim-soyisim-d. tarihi-TC- email ve telefonunuzu yollamanız gerekmektedir. Bilet alındığında sizin pegasus hesabınızda 'UÇUŞLARIM' kısmında görünecektir. Pegasus hesabınız yoksa açmanızı tavsiye ederim.
Rezervasyon değil, BİLETLENDİ şeklinde çıkacaktır.

(!) Bazı kötü niyetli satıcılar adınıza sadece rezervasyon yapar, pegasus hesabınızda REZERVASYON şeklinde görünür ve bilmeyenler biletinin satın alındığını sanabilirler.

Bu yüzden biletin ödeme yapılıp satın alındığını ifade eden BİLETLENDİ yazması gerekmektedir. Lütfen bu konuya dikkat ediniz, tuzağa düşmeyiniz.

Bilet alındıktan sonra iadesi yapılmamaktadır, sadece Pegasus değişim koşul ve şartları doğrultusunda ilgili cezayı-harcı vs. ödeyip kalkış-varış yeri tarih ve saatinde değişim yapılabilir.
Lütfen bunu göz önüne alıp sipariş geçiniz

Bilginize.

NOT: Yaklaşık 20 Yıllık DH üyesiyim, profilden bakabilirsiniz,
Telegram: @muratig

REFERANSLAR: @gLorieuX 4 adet bilet satın aldı ve daha birçok rumuzunu almadığım DH üyesi bugüne dek 10'larca bilet aldı.
Birçok kişi üstteki direkt Telegram linkinden bana ulaşıp bilet aldı.
Tonla Pegasus bolbol puan alan da oldu.

Dileyene pegasus puan da satılır. 1000 puan 40tl'dir ve 1 ay içinde 1 hesap, transfer ile en fazla 5.000 puan alabilir. Puanların SKT'si olduğundan dolayı, uçuşunuz kesin, yani en kısa sürede bilet alacaksanız ise puan almanızı öneririm.

NOT: Bolbol puanların SKT'si ile uçuşun yapılacağı tarihin hiçbir alakası yoktur. Mesela 15 Mayıs SKT'li puanla puanların yanmaması için 15 Mayıs'a kadar sadece bilet satın almanız gerekmektedir. Uçuş tarihiniz isterse 2024 Mart olsun önemli değil, bilet alınabiliyor. SKT, sadece biletin SATIN ALINACAĞI tarihi belirtir, uçuş tarihinden bağımsızdır.



T
11 ay
Er

Bolbol puan ile başkası adına bilet alabiliyor muyuz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.