Fullhd yine iyi adamlar hd ready satıyor 15 sene öncemiydi hatırlamıyorum bile. Nerde elde kalan panel var hepsini sürdüler piyasaya. Afaki rakamlarla.
SONY KDL 42NX720 kullanıyorum. Bozulmadıkça, yerine SONY marka güncel bir televizyon alamadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum.
Doğru söylüyorsun, bir çok 4K panelden benim televizyonum daha iyi, görüntü kalitesi, ses çıkış kalitesi vs.
Ama markası bile belli olmayan Full HD televziyona bu kadar para verilmez, bir de 124 ekranda piksel sayarsın.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, beklenti yoksa alınabilir fakat beklentisi olan birine tavsiyem, 108 ekran bilindik markalı, iyi panelli televizyon baksın.
3997 tl
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.