Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1290
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pda servis
K
17 yıl (1490 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar sirkecide pda servisi veren güllü elektronikten başka yer varmı ? bildiğiniz başka yerer varsa söylermisiniz lütfen ?



A
17 yıl (6467 mesaj)
Yarbay

Hamidiye Caddesinde ve Ankara Caddesinde PDA servisleri vardı yanılmıyorsam. Tam yerlerini hatırlayamıyorum ama biraz dolaşır ve sorarsan uygun bir yer bulabilirsin sanırım. Aklımda kaldığı kadarı ile Hamidiye caddesinden Ankara caddesine giderken, hemen Ankara Caddesine çıkmadan solda Promarket Bilgisayar vardı. PDA tamiri yapıyorlar bildiğim kadarı ile. İyi midir, kötü müdür bilemiyorum. Gidip görüşebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl (23 mesaj)
Onbaşı

istanbulda kadiköyde CSİLETİŞİM kardeşim mehmet abı süper bu konularda fıyatda gullu gıbıl üçuk değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl (58 mesaj)
Çavuş

aman diyim pda'nızı kasapların eline vermeyin

Ne demek bu . pda'm yere düşmüştü ve ekran kaymıştı. Bana verilen fiyat "ekranın bağlantıları çıktıysa 90 tl" "lcd hasar gördü ise 250 civarı lira "

ben de güvenemedim açıkçası . Sonuçta milyarlık bir alet teslim ediyorsunuz. Servisine götürdüm durumu anlattım. Sadece 70 liraya servisinden tamir ettirdim.

Kısacası önce servisine sorun ne kadar tutar diye ona göre pda servislerine gidersiniz ( ve kalitelisini ararsınız kasapları değil )



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.