Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
756
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PCI-E 16 anakarta PCI-E 2.1 3D ekran kartı
1
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Upgrade yaptıktan sonra elimde kalan parçalarla almayı düşündüğüm 3D tv ye istasyon yapıcam ama 3d destekli ekran kartları pci-e 2.1 benim anakartsa x16 acaba bu kart benim anakartta çalışırmı ve 3d görüntü alabilirmiyim.
Anakart MSI K9N-Ultra
RAM 2 x 2 gb Kingston Hperx
İşlemci AMD Athlon 64 X2 4600+

almayı düşündüğüm ekrankartı ise Sapphire Amd HD6670

sizce bu atıl parçalardan bir istasyon bilgisayarı yapmak mantıklımı yoksa gereksiz bir hareket mi olur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



1
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

vaybe cevap veren yok demekki burdan soru soracağımız zaman 1000 tl üzeri şeyler için sormak lazım altını konudan saymıyorlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.