DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3033
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC'ye Web Proxy sunucu kurmak ?
F
18 yıl (36 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Şirkette internete proxy sunucu üzerinden bağlanıyoruz, bu arada bilgi işlem de sağolsun, herşeyi filtrelemiş, neredeyse her siteyi yasaklamış durumda.

Bu nedenle zaman zaman internet explorer üzerinde trproxy.net ya da safe2web.com gibi web tabanlı proxy'leri kullanıp bazı sitelere bağlanıyoruz, ama oldukça yavaş tabii ki.

Sizlere sormak istediğim, genelde sürekli açık olan evdeki bilgisayarıma böyle bir "Web tabanlı proxy sunucu" kurup kuramayacağım ?

Yani işyerinden explorer açıp, evdeki sabit ya da değişken ip'mi yazdığımda, aynen web tabanlı diğer siteler gibi kendi makinemde host ettiğim web proxy sunucu karşıma çıksa ve ben de girmek istediğim siteye onun üzerinden girsem ?

Tabii bunun için öncelikli tercihim, Windows tabalı bir program kullanmak ama olmazsa Linux de kullanabilirim.

Bu mümkün müdür ? Ve nasıl yapılabilir ?



A
13 yıl (607 mesaj)
Çavuş

internette arastirirken burayi buldum. Evet fikri olan var mi?



P
13 yıl (2782 mesaj)
Binbaşı

CCProxy gibi ücretsiz kullanımlı uygulama mevcut. Evinizdeki bilgisayarı proxy sunucusu yapmak mümkün. Sadece tek bir port yonlendirmesi ile evinizdeki netten proxy edebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl (1698 mesaj)
Binbaşı

Port yonlendirmesi nasil oluyor arkadaslar..... haftalardr arastiom ama bir sonuc yok hic bir sey ise yaramio



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.