Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
839
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc Ses Kartı İle Amfi ye Bağlantı
B
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kolay Gelsin Arkadaşlar Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express Ses Kartını Alıp Optik Çıkışından Amfinin Optik Girişine Bağlasam Bilgisayardan Açtığım 5.1 Destekli DTS Dolby Digital DTS-HD v.s Gibi Sesleri Amfi Yardımı İle Hoparlörlere Dağıtabilirmiyim . Dvd Player da İzlediğim Filmler Gibi Effect li Sesleri Alabilirmiyim .

Not : Bilgisayarımı Amfime ve Televizyonuma Bağlayıp Media Player'lar Gibi Bir Sistem Yapmak İstiyorum Yani Western Digital Media Player Gibi Cihazlar Yerine Bilgisayarımı Kullanmak İstiyorum . Lütfen Konu İle Bilgisi Olan Yada Bu Sistem Tarzını Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Sevinirim ...



P
12 yıl
Yüzbaşı

zaten avr o işe yarar


ve izlersin şu şekiilde bağlantı yapmak lazım teoride optik çıkışı ekran kartına yönlendireceksin onunda avrye gireceksin avr den de tv ye

yada ikisini ayrı şekilde bağlarsanda olur .yani olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Binbaşı

Olur tabiki direk optic bağlantıda yapılabilir. Veya Sn. pctechnic01 dediği şekilde bağlantı ile HDMI üzerindende aktarım yapılabilir( Tabiki bunun için donanımların desteği gerekir).
Fakat, HD sesleri alabileceğini zannetmiyorum.DTS-HD - DD plus vb.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.