Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc Seri numarası: Not applicable
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, Monster Abra A5 v12.1 Notebook'umu servise yollamak istiyorum. Bilgisayarı 2. el olarak satın almıştım ve hayal meyal satan kişinin, seri no'yu yazdığı bir kağıtla gönderdiğini hatırlıyorum pcyi. Bu tür bilgilere bir şekilde erişebileceğimi düşündüğüm için atmıştım herhâlde. Fakat şimdi işim düşüp de ulaşamayınca dedim, acaba bilgisayarda bir içeriği mi değiştirdi de iptal oldu, o yüzden mi ayriyeten gönderme ihtiyacı hissetti numarayı, diye. Hiç de bilmiyorum bu işleri maalesef. Bu arada pc'nin arkasındaki etikette de seri numara kutucuğu boş, başka ulaşabileceğim yöntem var mıdır? Yoksa cidden tahmin ettiğim gibi içeriğinde bir şeyler mi değiştirildi, yoksa sistem mi bozuldu vs.?

< Resime gitmek için tıklayın >



M
3 yıl
Binbaşı

Merhaba SipihrS,

Yaşamış olduğunuz durumla ilgili talebinizi destek@monsternotebook.com.tr mail adresine iletmeniz durumunda arkadaşlarımız sizlere yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Saygılarımızla.
Monster Notebook Müşteri Hizmetleri.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.