Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
905
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc sahibi olarak xbox series x almak
S
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaslar rtx 2080 li bir pc sahibi olarak xbox series x alinir mi ? Bir anlami var mi? Tavsiyeleriniz nedir?

144hz 2k monitor mevcut xbox almak yerine 60hz 4k bir monitor almak daha mi mantikli olur? Pc icin bir upgrade anlaminda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yarbay

Çok saçma olur zaten iki tarafta da aynı oyunları oynayabileceksiniz hatta PC tarafında oyun anlamında daha doyurucu olur ama aradaki en temel fark kullanım kolaylığı ben şahsen artık PC de oyun oynayamiyorum kasıntı geliyor bana şu konsollarda strateji ve simülasyon oyunları da olsa PC nin dönüp yüzüne bakmam.
Benim tavsiyem almak istiyorsaniz PC + ps5 şeklinde olur ortak oyunları pcde özel Single oyunları yada sevdiniz multiplayer oyunları ps5 te oynarsınız çünkü pcde online oyun oynamak işkence bildiğin hilesinden hurdasındab geçilmiyor.



W
3 yıl
Yarbay

Bende de rtx 2080'li pc var, geçen sene toplamıştım ama 3000 serisi ile orta seviyeye itilmesi sebebiyle series x'e yöneldim. Nesil boyu ne pc ne de konsol değiştirmeyi düşünmüyorum.

Series x'e yönelme sebebim büyük geriye uyumluluğuna ilaveten gamepass gibi servisleri. PC başında oturmak kıçımı ve boynumu ağrıtıyor, tv'ye pc bağlama işinden de hiç haz etmiyorum pratik gelmiyor.

1080p 144hz monitörden 4k 60hz monitöre geçiş yaptım tavsiye ederim, görüntü telefon ekranı gibi çok net ve zerre piksel görülmüyor. İlk bir kaç gün zorlanıyorsun 60hz'e düşüşte ancak sonra tamamen alışılıyor. Ayrıca Nvidia integer scaling olayı ile 4k monitörde 1080p'yi bulanıklaşmadan kullanabiliyorsun.



P
3 yıl
Yarbay

PC si olup series x alan feci linç yer forumda alay konusu olursun alırsan bile yazma bence buraya.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Binbaşı

Xbox, pc ile uğraşmak istemeyen biri için güzel seçenek.
Pc'nin yanına alınabilecek tek konsol Ps5'tir, o da excleri oynamak için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Binbaşı

İsteyen istediğini alır herkesin kendi zevki ben cs go,death stranding,yakuzalar,Hades gibi oyunları vs. PC den kalanları Series x den oynuyorum büyükte keyif alıyorum ps5 de alacağım.

PC de cidden oyun oynamak bir noktadan sonra yoruyor ve toplanılan PC 3-4 senede eskirken konsol baba gibi duruyor her nesilde Xbox ana platformum oldu bu nesilde böyle.
Forumdaki bazı dallama fanboylar gelir bunada karışır şimdi.
(Sözüm size değil)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Philipp_Plein
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.