Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
306
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC OYUNA GİRİŞ YAPARKEN KAPANIYOR!(sorun çözüldü)
X
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, yeni anakart ve işlemcim kargodan gelene kadar ekran kartımı eski sisteme takıp birkaç oyun kurdum. Ancak League of Legends hariç hiçbir oyuna giremiyorum. Direkt oyuna giriş esnasında kapanıyor. Valorantı açıyorum valorant yazısı geliyor sonrasında pc kapanıyor. Aynısı Cyberpunk 2077'de de oluyor. Tüm driverlarım güncel görünüyor. Olay Görüntüleyicisinden resim alıp koyuyorum. Umarım çözümü vardır. Teşekkürler.

Sistem Özellikleri;
i5 7400
3060 ti
b250m mortar artic
8 gb ram 2666 mhz
600watt power supply 80 plus

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xplodemre -- 24 Aralık 2020; 21:32:50 >

T
3 yıl
Binbaşı

Bios güncellemesi yapın, memtest86 ile ramlerinizi test edip sonuçları yazar mısınız,ayrıca psunun çıkışlarını ölçtürün üzerinde bulunan amper ve voltaj değerlerini tam verdiğinden emin olun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
3 yıl
Yüzbaşı

Tarayıcı oyunu oynayabilir misiniz dağcı komando gibi mesela oynatıyor mu bakın bi



X
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Birçok test yaptıktan sonra şans eseri fark ettim ki molex kablosundan bir tanesi ters takılmış. Sistem de hata vermiyor açıyor ama yeterince güç almıyordu. Onu düzelttikten sonra sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Ama ciddi darboğaz var. İşlemciye umarım zarar vermeyiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @TheArchaeologist
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.