Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
650
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC formatlandı ve Yeni app yüklemek için eskilerini feda etmem gerekiyor????
P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar geçenlerde pc formatlandı ve dolayısıyla itunes'a yüklü bütün uygulamalarım kayboldu. Şimdi ben telefona pcden yeni uygulamalar yüklemek istersem telefondakileri feda etmem gerekiyor. Ancak telefonda yüklü olan uygulamaları itunes'a yüklersem hiç bir uygulamayı kaybetmek zorunda kalmam. Peki telefonumdaki uygulamaları itunes'a peki nasıl yükleyebilirim? Acil yardım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolaR6 -- 9 Eylül 2010; 23:57:04 >

P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Lütfen yardım Sadece telefondaki uygulamaları pcye aktarmak istiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yarbay

Eş zmanlama yaptığında yüklenmesi gerekir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

iphone'u pc'ye bağlayıp itunes'dan transfer purchases yaparsanız iphone'daki uygulamaları itunes'a aktarır



S
14 yıl
Yüzbaşı

Peki bu olay muzikler icinde gecerlimi,sync yaptigimizda bilgisayarda olmayan muziklerin hepsi gitmek zorundami,bu olayi biturlu cozemedim,lutfen yardim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yüzbaşı

Sadece iTunes ile indirdiğiniz seyleri pc ye geri atar. Eğer müzikleri iTunes üzerinden satın aldıysanız o zaman kopyalar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Çok teşekkürler



İ
14 yıl
Yarbay

transfer purchasesı yaparsan itunesda normalde itunesdan indirdiğim tüm uygulamaları bilgisayara atar.ama telefonun jbliyse ve crackli uygulmalarda varsa installousdan itunes syncı açarsın.telefonundaki bütün uygulamaları atar.

müzik ve videolar için durum senn müzikleri nasıl telefona attığna göre durum değişir.itunes library ile senkronize yapıp o şekilde atıyorsan itunesun müzik klasöründeki tüm müzikleri videoları yedeklersin.sonra yeni bilgisyarda yeniden librarye atar yüklemeni yaparsın.ama manually manage music ve video seçili şekilde yapıyorsan bu işi ozmn müzikleri yedeklemen için ek progrma ihtiyacın var.bana pm atarsan kolayca yedekleyebileceğin program ismi söyleyebilirim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.