Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC'DEN HIRILTI GELİYOR??
A
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR BENİM PC TOZUTTU GALİBA.İÇİNDEN HIRILTILAR GELİYOR,SANKİ PATLAYACAK KORKMAYA BAŞLADIM.SONRA BENİM GİBİ BİR TİYATROCUDAN,DEĞERLİ BİR İNSANDAN,FORUMDAŞINIZDAN MAHRUM KALACAKSINIZ.SORUN NEDİR SİZCE?



C
19 yıl
Yarbay

Kasanın içini açıp da bir gözlem yapsan ses tam olarak nerden geliyor. Belki fanların kirlenmiş ya da arasına kablo falan sıkışmış olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

BAKTIM KARDEŞ ,İÇİNİ AÇIP TEMİZLEDİM LAKİN SES YİNE AYNI.ACAYİP BİR HIRILTI.FAN SESİ GİBİ DEĞİL,SANKİ ÇERİDE ADAM ÖKSÜRÜYORTİYATROCUYUZ MALUM PARADA YOK TAMİRE VERMEYE


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yarbay

fanlardan gelmiyorsa harddiskten geliyor olabilirmi?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
19 yıl
Onbaşı

%100 power dan geliyo vidalarını sık ve gerekirse kasa fanlarını durdur pc yi aç
power dan geldiğinden emin olduktan sonra yeni bir power al...



M
19 yıl
Teğmen

sesin power dan gelme ihtimali çok yüksek bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yüzbaşı

eğer bilgisayarın sürekli açıksa bu fanların ömrünü kısaltıyo yani fanın dönüş milinin yanındaki yuvarlak yerler aşınıyo ve sen ne kadar temizlersen temizle fan dönerken fanın milinin yanındaki yuvarlak yerler fan miline göre olmayınca fan ortada dönemediği için fan mili sağa sola doğru vibrasyon yapıyo ses ordan geliyo..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.