Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
202
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC 'den çekilen güç
A
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

PC 'den çekilen gücü veren proğram veya bir site olduğunu duydum. siteyi veya poğramı bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.



D
21 yıl
Yarbay

Böyle bir program yoktur.Olamazda.Çünkü Power Supply ve board arasında herhangi bir veri alışverişi saglayan yol bulunmamaktadır.Tahmini olarak yapılabilir sadece.Her marka ve modelin yaklaşık ne kadar çektikleri bilindigi için ve bilgisayarda tanımlı oldukları için tahmini bir güc yapılır.



A
21 yıl
Yarbay

Güç çeken donanımının anma gücüne bakacaksın..Sadece mobo üzerinden alınan güç monitöre edilebilir..



A
21 yıl
Yüzbaşı

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ahmetozbey</i>
<br />PC 'den çekilen gücü veren proğram veya bir site olduğunu duydum. siteyi veya poğramı bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
AMD nin sitesinde PC de çekilen güçleri hesaplamak için örnek bir pdf dosyası var. "26003.PDF" isminde. indir onu kendi makinana göre uyarla.
kolay gelsin



B
21 yıl
Binbaşı

Bir PC Ortalama Ne Kadar Güç Çekiyor?.
Bu yazıyı incelersen ortalama ne kadar güç kullandığını bulabilirsin.

http://www.pclabs.gen.tr/hw/article.asp?id=304



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.