Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
739
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC'de crysis 1 oynuyorum. ama
T
10 yıl (17 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilirsiniz PC'de crysis oynarken arada é tuşuna basıp konsolu açıp hız güç falan artııp eğleniriz. fakat bende her tuşu denememe rağmen konsol açlmıyor. oyunum crack'li fakat bundan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü bendeki oyunu aynen harici diske kopyalayıp babamın bilgisayarında denedim ve konsol açıldı. sonra dayımın bilgisayarda denedim ve ondada konsol açıldı. fakat bende açılmıyor.

Ve aklıma şöyle bir şey taklıldı 'babamında dayımında bilgisayarı 64bit (x64), benim bilgisayarım(laptop'um) 32bit(x86)' acaba bu yüzdenmi diyeceğim fakat sanmıyorum çünki bilgisayarımı 64(x64) bite yükselttim fakat aynı sorun devam ediyor. Bu sorun tuştan da kaynaklanmıyor diğer oyunlarda é tuşu ile konsol açılıyor. lütfen yardım edin bu sorunu yaşayıpta düzelten varsa lütfen yorum olarak belirtsin çünkü bisürü şey yapıyorum. örneğin CryEngine 2 kullanarak sp de island da uçak sürmek istiyorum uçak spawn ediyorum: ''error not opening to console (hata konsol açılmıyor) '' yazıyor.

'' -DEVMODE '' da bile başlattım ne çare!!!


YARDIMLARINIZI BEKLİORUM---->> YARDIM EDENLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrysisPlayer -- 2 Kasım 2019; 11:13:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.