Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
633
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc Cok Kasiyor Yardim!!!
F
18 yıl (685 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaslar pc yi açtıgımda hiçbir program veya oyun acmamama ragmen CPU%100 oluyor yardim edin lutfen!!!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
18 yıl (16 mesaj)
Onbaşı

Büyük ihtimal virüs yemişsin.Makineni tam detay tarama yaptır bence.Birde başlangıç dosyaların neler onları kontrol et. (msconfig)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl (6316 mesaj)
Binbaşı

ya %100 yuh be sen direk format at tarama falanla uğraşma trojen girmişse hiçbir antivirüs zaten işe yaramaz trojen in insafına bağlı zaten format atmanda yarar var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.